ben gelirken emanetleri getirirm rahat olun gençler :)
ben gelirken emanetleri getirirm rahat olun gençler :)
Valla bizim araçlar o yollar için uygun azda olsa bozuktur yollar olmadı B planını uygularız :) benim araca binersin bozuk olan yerlerde :)
Yanlış anlaşılma yok arkadaşım olurmu öyle bişey rahat ol isteyen içer adam gibi adamlar var form genelinde herkez haddini bilir genelde herkez ailesiyle gelecek zaten hiçbirşey sorun olmaz...
Tercih senin keyfine göre takıl...
Annemizin başının üzrinde yeri var saygılar anneme ellerinden öperim.
Sonerim hayırdır sen katılmyacakmısın aramıza gelmicek gibi yazmışsın...
Herkez aynı şartlarda olamıyor Sonerim km yol uzaklık hesabı yapanlarımızda var ben yaptım bunu devir hesap devri malum :)
Herkez kesesine göre yaşamak zorunda hayat zor.
GÜNCEL;
1-GP COŞKUN Ümit Coşkun Turuca
2- doguş618- dogukan özdemir
3-34ozkankurtuldu34 İstanbul +1 Avrupa yakası
4-Gokdeniz34 Nihat ugur
5-ygurbuz Yusuf gürbüz + 1 veya 2 kişi
6-yavuz selim +1
7-Rafet yıldız
8-cemehmetbaran Mehmet baran
9-ozgurizmir Özgür izmir
10-Wistaria Orçun çabuk
11- [ oto Yurtçu KANKALAR mrtgoktepe Murat Göktepe ]
12-lektonstar17 Ümit akdeniz
13-farukileri Faruk ileri + sadece kendim,belki +1 olur :)
14-efe_erdem Efe erdem
15-acRep Onur y..
16-Mr.ze Kunt ozvrn
17-BeCkS tolga tolga
18-ozgurse Özgür symnoglu
19-Teampalio serkan....
20-armi Armagan Özmen +1
21-gorkem kaan Görkem Kaan Durak
22-macman Alper Şengül
23-macit macit Karpuz
24-pgunes Güneş kaygusuztek +2
25-pasa26 Tanıl timorci
26-caner_ege caner eminoglu +2
Gereken düzeltme yapılmıştır Murat saygılar mesutla görüştüm müsaitiz ara çıkalım bu akşam piyasaya :)
Ozkan baba beni imin yanina yaz :)
Ayrılmaz iki hallettim +larınız varmı peki ?
Onlarsız olmaz zaten mangalın başında soner olur mangal işini iyi biliyor soner bu konuda engin tecrübe...
Sonerle konuştum 6 mayısta akşam bir yakının dügünü varmış ama aramıza katılacagına eminim böyle bir ortamı kaçırmaz gönlüm katılmasından yana formun kazandırdıgı degerli arkadaşlarımdan biridir kendisi. Aramızda olmalı diyorum...
bu kadar sevdiğim abilerim varsa bende varım +1 yanımda ekstra opsiyon geçelim :)
Genelde E-5 çevresinde oturan aradaşlarımız var o nedenle sabah saat 08:00 gibi en çok bilinen airport ilerisinde olan fuul istasyonunda buluşacagız burayı herkez biliyor hemen hemen 08:20 kadar orda toplanılacak ve ondan sonra anadolu yakasından gelen arkadaşlar ikitelli gişelerinden alanıcaktır.
Anadolu yakasından gelen tüm arkadaşlarımız sabah saat 08:30 gibi ikitelli gişelerinde olacak şekilde kendilerini ayarlarsa hep beraber güzel bir hafta sonu yaşarız tüm GP ailesiyle güzel bir gün geçirmek dilegiyle... istek yada uygunsuzluk içeren birşeyler olursa konu içerigine gönül rahatlıgıyla yazabilirsiniz arkadaşlar ona göre düzenleyebiliriz ortamı eksiksiz güzel bir gün geçirmek dilegiyle saygılar...
GÜNCEL;
1-GP COŞKUN Ümit Coşkun Turuca
2- doguş618- dogukan özdemir
3-34ozkankurtuldu34 İstanbul +1 Avrupa yakası
4-Gokdeniz34 Nihat ugur
5-ygurbuz Yusuf gürbüz + 1 veya 2 kişi
6-yavuz selim +1
7-Rafet yıldız
8-cemehmetbaran Mehmet baran
9-ozgurizmir Özgür izmir
10-Wistaria Orçun çabuk
11- [ oto Yurtçu KANKALAR mrtgoktepe Murat Göktepe ]
12-lektonstar17 Ümit akdeniz
13-farukileri Faruk ileri + sadece kendim,belki +1 olur :)
14-efe_erdem Efe erdem
15-acRep Onur y..
16-Mr.ze Kunt ozvrn
17-BeCkS tolga tolga
18-ozgurse Özgür symnoglu
19-Teampalio serkan....
20-armi Armagan Özmen +1
21-gorkem kaan Görkem Kaan Durak
22-macman Alper Şengül
23-macit macit Karpuz
24-pgunes Güneş kaygusuztek +2
25-pasa26 Tanıl timorci
26-caner_ege caner eminoglu +2
27-diesel32 Serhat Saglam +1
Şu listeye göre +larımızla 38 kişi olduk şimdiden valla süper gidiyor müthiş bir gün olacak eglence gırla olacak...
Serkan yarın akşam görüşecegiz bu akşam yalan oldu telimi özelden gönderdim yarın akşam görüşmek üzere...
ok abi yarın akşam takılırız :)
Aynen yarın akşam görüşmek üzere asıl buluşma konumuzu kirletmeyelim arkadaşlar...
bu arada teşekkur ederım özkan
Aldigim duyumlara gore İzmirden supriz bir katilim daha olacakmis :)
benide aracında yer olupta alan olursa bende gelmek isterim malum aracımı 2 gun önce satmış bulunmaktayım puntom yok artık :(