eyw abi iyi parmak cok birsey yoktu zaten kanamasın diye öyle sarmıstım :)
bizde erken kalktık biraz ama bi kusurumuz olduysa affola :)
eyw abi iyi parmak cok birsey yoktu zaten kanamasın diye öyle sarmıstım :)
bizde erken kalktık biraz ama bi kusurumuz olduysa affola :)
abi resimler ve videolar ne zaman yüklenecek :))
süper gündü, herkesin yüreğine sağlık, sizleri yakınen tanıdığıma memnun oldum,
kunt abi senin fıçının dibini gördük helal et:-)
çakalsarı sana telefonumu verdim yusuf gürbüzle piknik alanından göl kenarına erken ayrıldığımızda indiğimizde, bizi arayacaktın tekrar buluşacaktık, erkenden kaçmışsın çakkkaaalll seni:D
özkanlar inmişler göl kenarına akşam dönüşte tekrar denk geldik bi konvoy daha yaptık bu arada kafalar bi milyondu dörtlüler sekizli yanıyordu :D
En kısa sürede tekrar buluşalım
yusuf gürbüz le ailecek günümüzü geçirdik, dostum tekrar teşekkür ederim seni ve aileni tanıdığımıza memnun oldum...
Valla son noktayı biz koyduk baraja indik 59 PLAKA geldi çaglayanda karşılaşmıştık tekirdagdan dönüyordu aradı baraj kenarında 3er bira cilaladık son noktayı biz koyduk baraj çıkışındada sürpriz yaaşadık arkadaşlar anlatsın onuda meger bizden birçok kişi barajdaymış :)
Resimleri görelim beyler sıkılmaya başladım yarın iş başı yatacagım...
konu başlığı şamlar kıyısında piknikse buna uygun fotolar olsun değil mi?
Yusuf Gürbüz & Ümit Gövenç team :D
Bir kaç kare benden son anlar son noktanın konuldugu anlar...
yusufff birbirimize kurbağa :surprise: pardon köfte yedirdiğimiz fotoyu istiyorummm:wacko000:
hadi beyler yok mu sizde de resimler, ben boşalttım şarjörü :D
katilan ve emegi gecen herkesi tebrik ediyorum, bulusma arsivimize bir guzel bulusma daha eklendi
abi bunu hangi ara çektin yahu :)
https://forum.grandepuntotr.com/atta...tograf0148.jpg
birde yolda çekilen fotolar ve videolar vardı onlar kimdeydi metalik beyaz bir evo çekiyordu sanırım
Arkadaşlar gelenlerin emegine yüregine saglık yengelerimizle aramızda olan yeni tanıdıgım tüm gönül dostlarımıızla tanıştıgımıza memnun oldum katılan herkeze teşekkürler Katılamayan mazereti olan özel msgla ve telefonla görüştügüm özel nedenleri olan tüm arkadaşlarımızada teşekkürler AMA İSMİ LİSTEDE OLUPTA MAZERETİ OLSUN YADA OLMASIN ARAMAYIP BİLGİ VERMEYEN KATILMAYAN BİRKAÇ DELİKANLIYADA İKİ ÇİFT LAFIM VAR telefonu mu yazıyorum delikanlı olan arasın 0541-648-02-52 üstüne alınması gerekenler kendini biliyordur. yüzüne söylemek istiyorum o iki çift lafı anlayan anlamıştır umarım...
Yaa herkes ne güzel eğlenmiş yine bensiz, bu düğünler yüzünden pazar günleri olacak olan buluşmalar bana yalan.....
Artık fotolara bakarak iç çekmekten başka bişey kalmadı bana....
Beyler siz kopmussunuz. Yucele laf etmeyin baraja gelecekti ama bizim yuzumuzden araya kaynadi hizli ve ofkeli olduk:-)
Ümit bende memnun oldum dostum seni ve aileni tanıdığıma....
Çok güzel bir gün geçirdik. Gelen arkadaşların ayağına sağlık , Gelmeyenler Çok şey kaçırdınızz... Herkesle yakından tanıştığıma memnun oldum.
Ümit dostum elbette birbirimize yedirdiğimiz kurbanın fotoğrafını atacam, hazırlıyorum. Yazık oldu yavv kurbaya :) ama lezzetli idi.. :)