Kötü hava koşulları dolayısıyla uzun zamandır bir buluşma yapamadık. havalar düzelmeye başladı artık buluşma zamanı diyoruz ve halı saha maçı yapmaya karar verdik. Bu başlık altında ortak bir tarih ayarlarsak herkes için iyi olacağını düşünüyorum. Havalar düzeldi artık kimsenin bahanesi kalmadı lütfen katılım yüksek olsun arkadaşlarım abilerim
Önce bir tarihi netleştirelim ondan sonra hemen listeyi başlatırız
ben gelirim amaa oynamam oynarsam futbol adına bi facia olur
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
avrupa tarafında olursa olabilir..
avrupa tarafında olursa bende gelirim ama izlemeye
avrupa yakasında olursa aynen talibim....
anadolu ve avrupa'nın ortak noktası olarak bir vezirspor önerim var,saha da güzel hatta orada iki yakaya da yakın çalışır
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
tarih uygun olursa kesin varım feyyaz başgan
vezirspor altunizade'de galiba ?
bende varım
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
yaz benide tarihe bağlı olarak bende gelirim..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
seyırcı olarak bende gelırım artık tanısıp kaynasma vaktı geldı
tarih uygun olursa bende isterim... forum içi güzel bir buluşma olur ama bende oynayamam seyirci oluruz artık
JBL Hoparlör
Kapı Direkleri Karbon Kaplama
Amerikan Park
Coilover (cantürk yapımı)
Ayna Kaplama
Abarth Spoiler
Philips Extreme Vision
Kenwood KDC-BT92SD
...
yalnız herkes futbolu bırakmış galiba gelenlerin çoğu seyirci farklı bi aktivite mi yapsak ?
feyyaz yazdınmı beni tarihi söylede biraz ter atalım
ne seyircisi arkadaş hepimiz kazmayız
hemde en kazma benim utanıp sıkılmayın maksat muhabbet yaw
herkes oynasın
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
abi ben oynarsam kendi kaleme gol atarım o derece yani
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri