Başın sağolsun kardeşim..
Printable View
Başın sağolsun kardeşim..
Başınız sağolsun..
Buluşma yapılacak mı , kacta nerde bulusulacak?
Allah mekanını cennet etsin
Basınız sagolsun dogukan
Bu durumda buluşmayı ertelesek iyi olur sanırım
Sent my iPhone using
Listedeki kalanlarin cogunluguna gore hareket ederiz..
Bulusma da karting yapmak havadan dolayi pek mumkun degil sanki.. ancak bir yerlerde cay kahve muhabbet olur.. Yollar acik o acidan bi problem yok..
Bulusma olsun istenirse ayni saatte bulusabiliriz.. Herkes net fikrini belirtsin bizde ona gore hareket edelim..
Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun...gerçekten üzücü
Malum yolların buzlanma ihtimali beni çok korkutuyor,kartal tarafı özellikle yollarda buz konusunda her türlü cömertliğini sunuyor,o yüzden hiç karşı tarafa geçmeyip buluşmanın ertelenmesinden yana oyumu kullanacağım
1- gpcoskun
2- Dogus618 -- Cenazesi dolayısıyla gelemiyor
3- Sedini -- Farketmez ben gelirim
4- feyyazyavuz
5- farukileri -- Ertelensin istiyor
6- Luc
7- Gökdeniz34 -- Ertelensin istiyor
8- gorkemkaan
9- fırat
10-doruk
11-savaş
Arkadaşlar durumlarınızı bildirirseniz ona göre hareket edelim..
Erteleyelim madem, diger arkadaslar icin zor olmasin. Avrupa yakasindan gelenler var. 7 Subat'tan sonra havalar duzelecek diyorlar. Ona gore organize oluruz..
Sent my GT-I9100 using
başınız sagolsun.mekanı cennet olsun
1- gpcoskun
2- Dogus618 -- Cenazesi dolayısıyla gelemiyor
3- Sedini -- Farketmez benim için..
4- feyyazyavuz
5- farukileri -- Ertelensin istiyor
6- Luc -- Ertelensin istiyor
7- Gökdeniz34 -- Ertelensin istiyor
8- gorkemkaan
9- fırat
10-doruk
11-savaş
dogukan kardeşim başınız sagolsul allah rahmet eylesin bencede erteleyelim diyorum
GPcoskun - Feyyazyavuz - Gorkemkaan - Gptsport ulaşabilecekler varsa bu arkadaşları haberdar edelim o zaman ertelendiğine dair..
erteleme olmayacaksa geliyorum bu arada söyleyeyim
Valla faruk bende biliorum ki nolcak şimdi herkes aynı modda erteleme olmayacaksa gelirim deniyor..
başınız sağolsun doğukan..
iyi akşamlar.. gelen olursa 7 gibi maltepe sahilde olurum..
iyi peki madem ertelensin isteniyor erteleyelim.. Fakat haber veremediğimiz arkadaşlara ayıp olacak giderlerse.. Ki muhtemelen gideceklerdir..
Feyyazda online konuyu okumustur doruk gorkem coskun abi 3 lusu habersiz kaldi.. Neyse ben zaten haber vermeye bulusma mekanina geldim gelen yok haberleri oldu ya da gelmiolar demekki..
Edit: an itibari ile mekani terkeditorum haberi olmayanlar bozuk atmasin.
başınız sagolsun allah rahmet eylesin... başka zaman buluşuruz inş...