Forumdayiz gelmek isteyenlere duyrulur
Printable View
Forumdayiz gelmek isteyenlere duyrulur
Gec haberim oldu ya ben mc teydim:(( 0532 65593 14 0534 266 1903 bulusalim walla bana hergun uyar ya:)) ortam yapariz arkidislerr:))
Muhabbet koyuydu aklimiza gelmedi bilseydik mc e gecerdik sonra ama otopark cok musaitti ust katta rahat ettik
Walla super olurdu ya bi yesilkoy turu yaptik ben bilseydm gelirdm foruma bana yakin hemde ayni araclar oldmu daha bi guzel oluyo bizde bole bi grup yapalim walla:)) karayip puntolari falan:P
gerçekten güzel olmuş bu hafta sonu bizin cartıng buluşmamız var siz form uyelerinide aramızda görmek isteriz 3 aralık cumartesi akşamı kartalda formda ist buluşmalarda tam adresi takip edebilirsiniz iyi formlar
şekilsiniz valla :D
BiZi biliyorsun :)
Kunt abi kusura bakma uslu gidecektik ama gokayin gazina geldik sirinevlerde park etmis sigarami icerken yanimdan gectiler :) :D
Önemli değil.Gaza getirme şunları.Gördüm dörtlüleri yakmış bekliyordun :)
valla bi merter md dedim olay oldu.sevgili kardeşim sende apaçiler gibi kaputta oturmazda ne bilim başka bi yerde oturursun..hondalar bmw ler geliyo ya hani bizde gidelim değişiklik olur diye dedim been.
forum olayından keşke haberim olaydı mutlaka gelirdim :S üzüldüm şimdi..
Biz ozellikle sen geliceksin die marmara foruma geldik yoksa evlerimiz yakindi baska bi yerlerde bulusurduk
Lan herkez cennet bahcesehir arasinda oturuyo biz ne diye bakirkoyde bulustuk kii bi daha akbatiya gidelim yada esencilis es kulee avm ,)
Bana uzak olmas
Bana da olmaz
bana hiç olmaz :D bir sonraki buluşma yeri akbatı olsun
tüh, kaçırmışım :) önceden haberleşseydik keşkee..
Erhan yasiyomusun sen ??
Bidahaki bulusma ora avm de olurr :D sanada yakin olur gelirsinn yaz cebinii haberdar ederiz
Bir dahaki buluşma ne zaman;?