Feyyaz sende ii çıkmışsın :)
Printable View
Feyyaz sende ii çıkmışsın :)
o mavi araç benimdiiiiiiiiii yavvv yanlışlık oldu dedim size beni mavi araçla çekin diye şaka bir yana herkese çok çok tşkr ederim benim için güzel bir geceydi kaan bak neler kacırdın bak bak 14 araç bu şaka gibi geliyor
Super bir bulusma idi. Tekerinize saglik :)
biraz daha hava aydınlık olsaymış acayip güzel olcakmış ama bunlarda acayip güzel cıkmış yinede :D:D
bu 10 numara buluşmada emeği geçen taa avrupa yakasından çıkıpta gelen ve bizim yakadan katılan tüm arkadaşlara teşekkürler..
Cüneyt abi ile sahil yolunu alevlendirdik baya bi.. eğlendik gece gece :)
ah bu tjet ahhhhhhhhhhh bizi eziyorlarrrrrrrrrrr
olurmu ole sey abı ne ezmesi güzel bulusma idi tekrarını yapalım arayı soğutmadan :)
hrika bir geceydi sizler daha önceden tanışmış olan arkaldaşlar o kadar caaana yakınsınızkı insan sizin aranıza ilk defa bile girsee öle güzel sıcak davranıyorsunuzkı sanki yıllardır tanıyo gibi oluyor insan tüm arkadaşlar birinden cana yakın sevecen cok güzel bir ortam bundan sonra allah nasip ederse bu kardeşinizde hep yanınızda olcak zaten bu kardeşinizin adı cıkmış sorunlu puntocu olarak... hiç unutmassınız artık beni veryansın eden kişi diye kaldı adımız içinizde :))))))))
benim neden araç başında tek resmim yok yaa :D
starjette fena diilmiş :))
saolun arkadaşlar o kadar yol kat ettiniz.. sorunlu puntocu ne demek ya ;) bizde şaşırdık senin aracın durumuna.. gerçekten şanssızlık..
hakikaten senin resim yok yaw :)
arkadaşlar harika bir akşamdı
katılan tüm arkadaşlara teşekkürler
aslında herkes için süpriz olan ilk defa bir buluşmada katılımcı listesinden de
fazla katılımcı gelerek dün akşam forumda bir ilk yaşandı
bunu gerçekleşiren tüm arkadaşlarada ayrıca teşekkür ederim
bu buluşma bir ilk olarak forum tarihine geçecektir
araçlarınıza sağlık
güzel bi akşamdı sizlerde tanışmak ayrı bi güzeldi bu sıcak güzel ortamımız hiç bozulmaz inş..
Geceden bir kaç hatıra
yawww bu resimler nereye kayboldu bulamıyorum
sayfada bi gariblik var bende resim yükleyemiorum
Soğuktan ellerim dondu fazla hız yapamadım :ppp ama Güzel bir akşam oldu ayağınıza sağlık ...
resimler kaybolmuş ben yine eklicem arkadaşlar
Devamı geliyr
RESİMLERİN DEVAMI YOLDA:beta:
RESİMLERİN DEVAMI:beta:
DEVAM:beta::beta:
Devam
Burdan resimler kaybolduğu içn ekledim arkadaşlar
arkadaşlar resimler silinmedi formu dikkatli okumuyorsunuz herlade resimler yeni konuya taşındı oradan kontrol ederseniz daha iyi olur
https://forum.grandepuntotr.com/topl...ograflari.html
Arkadaslar yeni organizasyon ne zaman. Büyük Buluşma'dan sonra mı yapacağız ?
muhtemelen öyle olur abi 15 günde bir yapıyorduk.. bu sefer büyük buluşmaya denk geliyor..
büyük bulusmaya gidemeyebilirm duruma göre ama tekrar bu kadrro bulusma ayarlar ise basta geleceklerdenim
gel gel büyük buluşmayada gel.. Ben muhtemelen büyük buluşmada da gelip gelemeyeceğim son dakikalarda netleşeceğinden son anda eklerim kendimi listeye.. Fakat bu kadronun büyük çoğunluğu büyük buluşmayada gider.. Hem orada da tanıman gereken kişilikleri 10 numara abilerimiz ablalarımız var.. mutlaka gel..