tabiki olabilir ortaya herkes fikirlerini versin bence
Printable View
tabiki olabilir ortaya herkes fikirlerini versin bence
Arkadaşlar Pazar günü olursa bende gelebilirim. Sakin yerler olursa daha güzel olur (Şile-Riva yol üzerinde pazar kahvaltısı). Ben Avrp.yakasındayım ama o tarafta olan bi arkadaşımız yer bakabilir, bu yazın geçtim oralardan çok güzel doğa ve doğal kahvaltı yerleri var...
şile polenezköy yolu gerçekten güzel kahvaltı edebilirz ordanda şileye geçeriz bencede güzel olur artık saat ve zaman belirlemek lazım birde gelecekler kendilerni belirtmeli anadoluyakasında ortak bi yerde bulusabilirz
30 Ekim Pazar günü olabilir, Avp. ve Anadolu yakasında oturanlar konvoy halinde Beykoz'da birleşip gidebiliriz... Kimler gelmek ister ?
arkadaşlar bu bayram tatilinde bir ufak bir kaçamak yapsak diyorum ist deki tün gp cilere sesleniyorum
çok iyi olur hem tanışmmış, hemde Bayramlaşmış oluruz... çok iyi düşünce katılırım.
arkadaşlar bayramın 4. günü bulşalım diyorum kartal sahil vaya pendik sahil diyorum 3. günüde olabilir
hadi bulusalım bayramın 3. yada 4. günü yokmu anadolu yakasından gelecek arkadaşlar :)
4. gün olur ben varım
evet bayramın 4. gunu öglen saatinde kartal veya pendik sahilinde buluşuyoruz net olarak akşam saat 24:00 kadar belirleyelim nerde buluşacagımızı bu hasret bitsin artık
tamam 4.gün uyar bana yer ve zaman söyleyin. feyyaz kardeş sen okandamı okuyosun? mehmet burhan kardeşim senden bahsetmişti sanki evosu falan var diye :)
feyyaz sen kartalda oturuyordun yanlış hatırlamıyorsam bildigin bir yer varmı oturup muhabbet edebilecegimiz
pendikte marina, marin cafe var,kartalda samare var gidilebilecek yerler otoparklı.
valla gorkem bana heryer uyar kimse gelmesse senle buluşuruz ama inanıyorumki gp çiler bizi yalnız bırakmazlar en az 10 araç oluruz gibi geliyor dedigim gibi akşam 24 e kadar tam bir konum yer belirliyelim daha fazla cagrı yapmak gerekiyor
abi tahminim ufak bi bulusma olcak yönünde ama olsun tanışmış oluruz ben kurtköyde oturuyorum.benim içinde sorun degil aksam biraz daha canlı olabilir konu bakalım .
olabilir bende sultanbeylideyim yakın sayılırız
tamam abi konusalım akşama
ok ben şimdi cıkıyorum malüm bayram ziyareti var akşam en erken zamanda siteye girmeye çalışacagım
evet okandayım. mehmetin fotolarını maşukiye buluşması başlığında görünce şok oldum. dedim olum ne ayak ne işin var senin orda :) o da arkadaşımla gittim dedi demek sendin :)
abi evet kartalda oturuyorum kaanın dediği gibi pendik marina olabilir veya kartalda samare ya da anıt cafe diye bi yer var orasıda olabilir. Aslında en güzeli pendik gülistan hem otoparkı var hemde semaveri falan güzel sevdiğim bi yer açıkçası