murat destegın ıcın cok tesekkur ederım,
gökay zaten daha cok var dıye şimdiden yazıp herkezın kendınısımdıden ayarlıyp 11 eylul tarıhını baska programlara kapatması ıcın erken actım konuyukı herkez kendını ayarlasın dıye arkadasım,
oooooo teyzemın kızının eşi senı burda gormek güzeil, ne mutllu bana:):):) senın numaranı özel msj atmana gerek yok gelıyorum dıyıp gelmesende evden gelır alırım:)
evet orcunum kısmetse 11 eylul pazar sabahı saat 8,00 gıbı toplanıp yola cıkılcak ve yarın maşukıyeye gıdıp adem ben özlem ve eşi ayhan abı tum organızasyonun detayları ıcın ugrascaz,bu arada tum arkadaslarıma soyluyorum lutfen yalnıs anlasılmasın bakın sızler ıcın guzel bır buluşma organızasyonu olması ıcın ugrasıyoruz farkındaysanız lutfen bızlerı yuz ustu bırakmayın ben sızlere guvenıyorum bu yolda yalnız bırakmıycagınıza ınanıyorum ve tum desteklerınızı beklıyorum. bağıs hesap no:1598698 :):):):):):):):) şaka şaka korkmayın para ıstemıycem:):):)
kaan kardesım bu bır bolunmeye gıder ve katılım sayısını dusurur o yuzden en mantıklı ve dagılmadan yapılcak organızaasyon pazar sabahıdır.