Yer ve tarih benim icin önemli arkadaslar calisma saatlerim farklı çünkü uzun saatler çalıştığım icin gelemeyebilirim, o yüzden ilk önce yer ve zamana karar verilmeli
Printable View
Yer ve tarih benim icin önemli arkadaslar calisma saatlerim farklı çünkü uzun saatler çalıştığım icin gelemeyebilirim, o yüzden ilk önce yer ve zamana karar verilmeli
Senin Varmı bir fikrin acaba seçim günü olmasını teklif edenler oldu benimde kafama yattı herkez o gün izinli olucak muhtemelen seçim günü öğlen 1-2 sularında buluşuruz benim aklımda cnr fuar merkezinin otoparkında buluşmak var orda fotoğraf çekilirz sonra konvoy halinde florya belediye tesislerine gideriz bu arada sahil kesimindede bi ince boy gösteririz tabiki :)
İstanbul Buluşması Başlıklı Konuda Liste Yapmaya Başladık bi ince Düşünen Arkadaşlar İsim Yazdırırsa Sevinirim Forumdan Kim Gelebiliyorsa Gelsin Hep Birlikte Toplanıcaz...linki atayım kolay bulmanız için.. https://forum.grandepuntotr.com/ista...bulusmasi.html
ben trakya ya katılıyorum konvoyu ayarlarsanız çok güzel olur. hep beraber gitmiş oluruz.
Konvoy olucak trakya buluşması konusunu takip edersen istanbuldanda bi konvoy ayarlanıcak hep birlikte gidicez...
Sayin GP evo sahibi arkadaslar Cevrenizdeki kisiler Puntonuz güzelmis dedikleri zaman tepki veriyormusunuz? o Gördükleriniz Grande benimkisi +evo sis farlarim yuvarlak! Soguk saka bi yana Evo ön konsol güzel ve .