arkadaslar bende varım benide listeye ekleyin
Printable View
arkadaslar bende varım benide listeye ekleyin
fikret arkadasımız nerede oturuyor
alıurız onda bi yerden
Tamam anladım şimdi...Bir bakalım tarih konusunda da anlaşalım en kısa zamanda görüşelim...
sizlere nasıl uygun geliyorsa
Tolgacım 25 Mart Cumartesi nasıl tarih :D:D Gene kendime göre ayarladım tarihi.... Ancak o gün gene izinli olabiliyorum :D:D:D
tarih belli oldu mu arkadaşlar?? 15 gün sonra yapsanız olur mu?? Yurt dışında olucam :( kaçırmak istemem :(
Ben yine belirsiz olucam beni listeye yazmayın.kesinleşirse ben eklerım listeye kendimi.Ayrıca birşey dikkatimi çekti 25 mart Cuma gününe denk geliyor bir yanlışlık yoktur umarım.
Arkadaşlar bogazın 111 sene önceki hali
Orçun abime katılıyorum, 26 Mart iyi gibi gözüküyor, bununla ilgili de bir anket yapılabilir.
Tabiki yapılabilir ama 26 Mart harici olursa katılamam ben malesef... Ancak izin günüm :(
Arkadaşlar pazar yapında katılabilelim :S
Hadi bakalım şimdi cumartesi mi pazar mı olsun :)
26-27 mart uygundur.. hatta candır..
26 mart akşamı super olur arkadaşlar. buluşmaların akşam olması herkez acısından ıyı olur cunku çogu kışı calıstıgı ıcın pazar gununu aılesı ıle kız arkadaşı yada çolugu çocugu ıle gecırmek ıster vede katılım azalır yada kısa surer ama cumartesı aksamı cogu kısıye uyar, bu arada yer ıcın hıc kımsenın fıkrı yokmu?forum ıstanbul otopark ıcın fena olmuyo dusunulebılır derım?
akşamları ben çalışıyorum yaa
illaki akşammı olacak :)
forum istanbulun otoparkı olabilir arkadaslar