Dragos sahil
Bostancı sahil
Avcılar sahil
Florya sahil
Tophane nargile
Katılan tüm arkadaşlarıma abilerime teşekkür ederim çok zevkli muhabbeti bol eğlenceli bir akşam geçirdik..Uzun zamandır görüşemediğimiz anadolu yakasındaki arkadaşlarımızlada tekrar görüşmüş olmaktan çok memnun oldum..İsmini listeye yazdırmadığı halde bizi yalnız bırakmayan Alp,Tamer ve Kubilay abilerimede ayrıca teşekkür ediyorum..Daha fazla katılım olmasını isterdik ama kısmet birçok arkadaşımızın iş,sağlık vs. durumlardan katılamaması sayımızı azalttı ama olsun sorun değil...katılmayı isteyipte katılamayan, durumunu belirten arkadaşlarada teşekkürler bir dahakine katılabilmeleri dileğiyle...
Bu güzel akşamdan sadece bir tek kare yayınlayabiliyorum çünkü sohbetten fotoğraf çekmeyi unuttuk
Konu PLaTiNuN tarafından (06/02/2011 Saat 14:49 ) değiştirilmiştir.
kankacıgım anketı goremedım ben?![]()
Şimdi gördün mü![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Hayırlısı olsun...
Şimdiden iyi eğlenceler...
gördüm kadam![]()
valla şansınıza bir süre daha buralardayımumarım o tarihte burada olurum da katılırım bu buluşmaya
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
resimleri elmedin çekmesin sonra yüklemiyor
2 resimimiz vardı yalan oldu gitti
vallahı adem abıya daha onlar nekı avcılar bulusmalarının fotoları duruyor![]()
diyorum size biriktirip, sonra da nostalji albümü yapacak...![]()
Hayırlısı olsun arkadaşlar...
anket ne zamana kadar duracak
1 hafta kalıcak volkan...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Bostancı yada dragos olursa katılabilirim tabi akşam saati olduğu taktirde.
özlem onursal uye olmus o yuzden dedım,zero muhabbetını soruyorsanda bıraz hıkayesı uzun ama buluşmaya gelirsen anlatırımsırf gel dıye boyle dıyorum he
vallahıbu sefer 2,5 lt lık light içicem o zamanda kım tutar beni bilmemhe bıde portakallı votka ıcecek arkadalar ıcınde evden sıkma portakal suyu getırcem
anlayan anlamıstır heralde
![]()
vaaayyyy sonerim one açıklama öylesırf buyuzden gelirim bende ozaman
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri