Dragos sahil
Bostancı sahil
Avcılar sahil
Florya sahil
Tophane nargile
Katılan tüm arkadaşlarıma abilerime teşekkür ederim çok zevkli muhabbeti bol eğlenceli bir akşam geçirdik..Uzun zamandır görüşemediğimiz anadolu yakasındaki arkadaşlarımızlada tekrar görüşmüş olmaktan çok memnun oldum..İsmini listeye yazdırmadığı halde bizi yalnız bırakmayan Alp,Tamer ve Kubilay abilerimede ayrıca teşekkür ediyorum..Daha fazla katılım olmasını isterdik ama kısmet birçok arkadaşımızın iş,sağlık vs. durumlardan katılamaması sayımızı azalttı ama olsun sorun değil...katılmayı isteyipte katılamayan, durumunu belirten arkadaşlarada teşekkürler bir dahakine katılabilmeleri dileğiyle...
Bu güzel akşamdan sadece bir tek kare yayınlayabiliyorum çünkü sohbetten fotoğraf çekmeyi unuttuk
Konu PLaTiNuN tarafından (06/02/2011 Saat 13:49 ) değiştirilmiştir.
kankacıgım anketı goremedım ben?
Şimdi gördün mü
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Hayırlısı olsun...
Şimdiden iyi eğlenceler...
gördüm kadam
valla şansınıza bir süre daha buralardayım umarım o tarihte burada olurum da katılırım bu buluşmaya
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
resimleri elmedin çekmesin sonra yüklemiyor
2 resimimiz vardı yalan oldu gitti
vallahı adem abıya daha onlar nekı avcılar bulusmalarının fotoları duruyor
diyorum size biriktirip, sonra da nostalji albümü yapacak...
Hayırlısı olsun arkadaşlar...
anket ne zamana kadar duracak
1 hafta kalıcak volkan...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Bostancı yada dragos olursa katılabilirim tabi akşam saati olduğu taktirde.
özlem onursal uye olmus o yuzden dedım,zero muhabbetını soruyorsanda bıraz hıkayesı uzun ama buluşmaya gelirsen anlatırım sırf gel dıye boyle dıyorum he
vallahıbu sefer 2,5 lt lık light içicem o zamanda kım tutar beni bilmem he bıde portakallı votka ıcecek arkadalar ıcınde evden sıkma portakal suyu getırcem anlayan anlamıstır heralde
vaaayyyy sonerim one açıklama öyle sırf buyuzden gelirim bende ozaman
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri