Gideriz aga
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Printable View
Bize her yer angara yazdiririz gelirken arka camaaa
Discovery cihazımdan gönderildi
Antakya 31 hatay
Yasinla memleketini toplar resim yaparim ayik ol hahaha
Valla bu hafta sonu buluşalım gençler. ankara ekibi davetlimiz olsun.
valla süper olur yaa. baharda şöyle konvoy falan. sonra güzel bir piknik... biz istanbul ekibi akşam çay içmeye toplanamıyoz sen diyon büyüüüüüük bir bi buluşma olsun geldiğimize değsin kalmalı falan olsun diyon :) :) yalnız nerdeyse cumartesi günü öğleden sonra kaçıyodum ankaraya. düğündeydim 4 te çıktım eve geldim. trafiğe bakayım çıkayım dedim ki istanbuldan çıkmam en iyi 1 saat sürüyor. trafiğe bi baktım ki felç ötesi. avcılardan girip istanbuldan çıkmak en az 3 saatimi alacak bir trafik vardı. hanım olmasa sıkıntı değildi de hanım vardı. malum hamile. la dedim yolda molda doğrur :D sakata gelmeyelim. vazgeçtik. ama bi bahane bulup kaçacam ankaraya kesin. siz gelirsenizde haberimiz olsun.
Talha arkadaş bak burda bi link var. ordan atraksiyon yapalım. buluşalım. Sonra da bahar hazırlıklarını konuşuruz ;)
https://forum.grandepuntotr.com/ista...tml#post872024
arkadaşlar herkeze selam.forumun eski bir üyesiyim tanıyanlar nickim(whitegold)den ve yaptığımız mukemmel buluşmalardan tanırsınız belki, fakat iş yoğunluğundan ve puntomu sattığım için uzun süredir foruma pek gırmıyordum.söyle bir gireyim dostlar napıyor dedim. keyifleriniz iyidir inşallah puntişlerinizde tebiki:)
Merhabalar..
7 aylık puntocuyum bende aranıza katıldım :D Bi sefer opel klasiklerinin buluşması vardı katılmıştım ve çok özendim doğrusu.. Buluşuldu,konvoy yapıldı,gidip bi çay içildi sohbet edildi ve dağılınıldı.. Siz tecrübeli ve forumun eski üyeleri olarak böyle bi organizasyon yapsanız biz de bunda yer alsak güzel olmaz mı?