hop İSTANBUL uyuyormusunuz yaaa..kaçırmayın bu buluşmayı.Kendi rekorumuzu bi kıralım yaa katımlar durmasın hadi bakalımsüper bi gün olucak gibi
hop İSTANBUL uyuyormusunuz yaaa..kaçırmayın bu buluşmayı.Kendi rekorumuzu bi kıralım yaa katımlar durmasın hadi bakalımsüper bi gün olucak gibi
düsünmem lazım nikelaj
İşte ben buna şaşırıyorum. Gerçi zaman var daha ama İstanbul gibi bi şehirde listede 7 kişi var ve o 7 kişinin % kaçı tam olarak gelicek oda var ! İstanbul gurubu olarak bu buluşmalarda gerekli özveriyi göstermediğini düşünüyorum
Olm daha nesini düşünüyosun ben gidiyorum,ha mazot diyosan başlattırma çarkına ben senden daha fazla yakıyorum ama gidiyorum direk...Getirtme beni olduğun yere çakarım tokmağı kafana
O konuda çok haklısın emre,hakikaten gerekli özveriyi göstermeyen arkadaşlarımız mevcut;ama şunu söyleyeyim sana o liste %100 ü çıkartır çok ekstrem durumlar olmadığı sürece.
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
Emre bu gibi buluşmalarımıza katılım birkez oldugunda devamı geliyor ortamı görenler buluşma olsada katılsak diyor ama ilk katılımı gerçekleştirmek biraz CESARET istiyor sanırımyeni puntocular ve diger katılımcılar güzel bir gece olacak hatta ben +5 gelicem ben ve saz ekibim
hesap konusunda çekinmeyin arkadaşlar hesap gerçekten çok uygun geliyor yiyip içiliyor herkez elini cebine atıyor bir bakıyorsunuz hesap ödenmiş ve garsona bahşiş bile kalıyor
En babası adambaşı 20 bilemediniz 25 tl olur. hep böyle oldu bu mekanda sürekli orda buluşma oldugunda çalışınların gösterdigi ilgi ve özveri sonucu hesapta çok uygun geliyor çekinmeyin ve kendinize bir iyilik yapıp hasta sonunu bol makaralı ve müzikle dolu geçirip haftanın stresini atın bence katılımı saglamak herkezin gönlüne kalmış gelenler ortamı biliyor kaçıranlarda buluşma resimlerimize bakıp iç çekiyor katılamayanların tek yapabilecegi bu sanırım
arkadaşlar gelin hep beraber egleneliimmm...
Konu 34ozkankurtuldu34 tarafından (04/12/2010 Saat 13:45 ) değiştirilmiştir.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Güncel Liste
Katılımcılar:
1-) Faruk İleri - farukileri
2-) Özkan Kurtuldu - 34ozkankurtuldu34 +5
3-) Soner Şen - whitegold
4-) Recep Kondakcı - RECEPKONDAKCI
5-) Emre Güzel - emrequzel ( belli değil son günlere doğru netleşir.)
6-) Orçun Çabuk - WiSTaRiA
7-) Çağatay Güldalı - ExTReMe_ Buraya kadar kesin fire olmaz derim![]()
Konu 34ozkankurtuldu34 tarafından (04/12/2010 Saat 13:45 ) değiştirilmiştir.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Valla kalkıp taa Eskişehir' e bile gitmiş biri olarak
bizim için Avcılar olması hiçte sorun değil...
Ciddi bir engel olmadığı sürece maksat muhabbet olsun, yerin bir önemi yok.
Ancak sorun avrupa yakasında buluşma olmasında ise
anadolu yakasındaki arkadaşlar olarak bir kez de biz bir buluşma ayarlayıp
avrupa da ki arkadaşları davet edelim derim.
Her defasında özel sebeplerin dışında bu kıta ayrımını bahane göstermek
olmuyor açıkcası...![]()
Güncel Liste
Katılımcılar:
7-) Çağatay Güldalı - ExTReMe_ Buraya kadar kesin fire olmaz derim
8-) Tolga YILDIRIR - PLaTiNuN
Vayy bee tanınmamışız demek hala listeye adımızı ekleyen olmamış iyi ki son zamanlarda foruma giremiyorum![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Tolga sen olmadan olmaz kardesim zaten... Sen yoksan bende yokumo derece yani
![]()
Yaz benide faruk bi aksilik olmazsa ordayim..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
Güncel Liste
Katılımcılar:
9-) Altuğ Lüle - sedini
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
benm dusuncemde aynıdır neden sureklı avrupa
anadoluya kımsecıklr gelmıo bız burda cok kalabalıgız
ozellıkle kartal![]()
Farukcm ALtug degil Aytug![]()
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
Güncel Liste
Katılımcılar:
9-) Aytuğ Lüle - sedini
Arkadaşlar anadolu yakasına da bir çıkartma yaparız bizler için sorun degil şu buluşmayı gerçekleştirelim sizde bir organizasyon düzenleyin bizde katılalım.
Yaww bu ELMEDİN falan nerelerde arıyorum telefonda cevay veremiyor yogun çalışıyor sanırım yine bu aralar.
Güzel bir hafta sonu gerçekleşecegine eminim ben Herkezi bekleriz şu ANADOLU VE AVRUPA yakası muhabetinide aşalım artık konumuz bu degil dimi arkadaşlar. Heryere varız Bursaya bile çıkartma yaptık zamanın da.
Güncel Liste
Katılımcılar:
9-) Aytuğ Lüle - sedini
Gelecek arkadaşlar listeye kendilerini eklemelerini ve + sı olanlar belirtsin lütfen ona göre yer rezervasyonu yapılacaktır. Kişi sayısı belirtilmemiştir mekana mekan bizlerin öyle dendi kişi sayısına göre ortam ayarlanacak.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri