Resimleri tek tek eklemek zor olacağından video ya cevirip upload edicem..
Elinde resim ve video olanlar bu konu altında toplarsak sevinirim.
Video-1-
Dailymotion - GrandePuntoTR 29.10.2010 Autoshow-1 - Oto-Moto Kanalı
--------------------------------------------------------------------
Video-2-
Dailymotion - GrandePuntoTR 29.10.2010 Autoshow-2 - Oto-Moto Kanalı
işte BomBa video-3-
https://www.facebook.com/video/video.php?v=462065719752#!/video/video.php?v=462065719752
Konu emrequzel tarafından (30/10/2010 Saat 02:37 ) değiştirilmiştir.
Nerde bu resimler yaww muhteşem birgündü arkadaşlar herkezin emegine saglık fuarda bira içen iki hammal vardı ama neyseanlayan anlar diyelim. Güzel birgündü gerçekten ama iç çekmekten yutkunmaktan delirdim müthiş araçlar vardı emin olun bundan sonraki aracım FİAT olmayacak buna bugün son kez karar verdim ama degiştirmeye de şuan için olanagım yok ileride 1.6 dizel 90 bg diyorum en azından.
Ve SEAT ıbıza sportour olabilir keseme uygun olan tek araç oydu fuarda...
Konu 34ozkankurtuldu34 tarafından (29/10/2010 Saat 23:32 ) değiştirilmiştir.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
fotoları görmeyelim mi?
ayrıca giriş ücretlimiydi ücreti ne kadardı? ona göre toplu şekilde götürcem milleti))
Bir Gün Kimse TRABZONSPORLU Olmasın Bırakunda O Şeref Bize Kalsın ! ! !
Çok güzel bir gündü katılan emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler araçlar için diyecek bişey yok zaten görmeniz lazım tarifi imkansız
Bu arada ücret olarak hafta sonu kişi başı 15 TL çift gidilirse 10 TL
hafta içi tek kişi 8 TL diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
süpermiş iii bedawa degıl apaçi dolardı wallabugun oranın trafıgı berbattı bende wow hotelde calısıorm 2 yıldır hiç bu kadar kalabalık olmamıştı orası. içerinin ortamını görmem gerek acilen
![]()
Bir Gün Kimse TRABZONSPORLU Olmasın Bırakunda O Şeref Bize Kalsın ! ! !
Valla biz kapıları ilk açtıklarında ordaydık güzel bir yoğunluk vardı ama 2 gibi felaket oldu artık omuzlar çarpışmaya başladıBencede acilen görülmesi gereken bir fuar!
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Orçun : Ozkanım ben hammal değilim ve bira içemem artı birayı sevmiyorum... Napayım alışkanlık işte... Bira içerken resmen miğdem bulanıyor...
![]()
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
gelio gelio az kaldı video gelio ama face e yüklüyorum en hızlı orası cıktı valla.linkini 5 dk ya koyarım
bende fuardaydım yanlız yogunluk kalabalık berbattı işi olmayan hafta içi gitsin paşa paşa gezer dolaşır her araca bakar ..biz araclara bınıp bakmayı gecın aaracları goremedık kalabalıktan
hay ben böyle işinnet gitti başdan yüklüyorum video yu yaa 45 mb off
![]()
ewet 2 de gelip aranıza katılan biri olarak şunu söyleyebilirim ki sakın ola E-5 ten gitmeyin sahili kullanın hatta mümkünse metro en iyisi park yeri için en az 25 dakka dolaştım))
gittiğimde çok kalabalıktı kuyruk vardı ve belli aralıklarla alıyorlardı. aşırı kalabalık ve yoğun bir fuardı ve 1. salonu görmeden geçmeyin fuarın anlamı 1. salonda)))
ilk video buyrun arkadaşlar
https://www.facebook.com/video/video.php?v=462065719752#!/video/video.php?v=462065719752
yaa o trafik neydi oyle ya haftaici birgün tekrardan gidicem artık yine bilet kazanayımda fiattanbu arada punto evo 135 ps turbo ve bravo sport new gelmis mutlaka bakın tabi guiletta,ferrari,lambodan arta kalan zamanlarda
bu arada hatunlar bu sene tam yorumsuz olmus valla
![]()
Olum valla birayı sevmem ama ya susamışlığımdan yada senden olduğundan yani beleş olduğundan çok tatlıydı... Kesene bereket.. Birdaha içemedik ama söz sana bira borcum var dostum...
Hepinize ben teşekkür ederim gerçekten çok güzel bir buluşma ve fuardı...
Özkanında dediği gibi benimde bundan sonraki aracım FIAT olmuyacak ve keseme göre en uygun araçta 140.000 Euroluk araçtı... Ancak ona erişebilirim...![]()
Güzel bi gündü yapımda ve yayında emegi geçen herkeze teşekkür ederim![]()
Gitmesemde olurdu diyecegim bi fuardı yine, sadece sizlerle beraber olmak için gelmiştim.
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
1.salon diyorum, başka da bişey demiyorum...
ha bir de 2.salondaki astonlar tabiii...![]()
2 video daha eklendi... izleyenler yorum plss...![]()
özlemin anlattigina göre güzel bir bulusma olmus emeği geçen herkese teşekkürler![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
güzel bir fuardı.başta biletleri bize sağlayan orçuna sonra diğer katılan arkadaşlara nevruz ve kendi adıma teşekkür ediyoruz.görülmesi gereken bir fuar olarak düşünüyorum.konsept arçların çokluğu sevindirici bence.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri