ACT forumdakilerin dibi düşmüş,öyle anlaşılıyor :smiley2k:
Printable View
ACT forumdakilerin dibi düşmüş,öyle anlaşılıyor :smiley2k:
Hatta birisi HOnda yı satıp Punto alacak sanırım :D
puhahha abi act çok komik olmuş. kıskananlar çatlasın ne diyelim.
gercekten cok guzel bır eglence bıran once u alacagım... bu etkınlıklerı kacırmak ıstemıyorum... İnşallah yakında aranızdayım...
Valla daha 10 gün olmasına karşın canım çekti, yine bir buluşma yapsak ta gitsek :ok:
yukarıdaki mesajların silinme nedeni genel konu başlığı altına taşınmalarıdır.
neyse onlar istanbulda ankarada bizim gibi bulusabilmeye cirpiniversinler, bizim turkiye yi topladigimizi gorduklerinde artik hevesleri iyice kirilmasa bari :):)
merter, bizler rekabet peşinde değiliz.
bunu biliyor olmalısın.
bizim elimizin altındaki imkanlar tartışılmaz derecede çok.
ama bu imkanları kullanmak istemedik.
tofaşa kadar üst düzey tanıdıklar var.
bunu herkes biliyor.
kendi kendimize eğlenip güzel zaman geçireceğimiz bir organizasyon hazırladık.
bunu da herkes gördü zaten.
sen galiba işi farklı bir taraftan tutuyorsun.
bence daha fazla ileri gitme.
bizler çocuk eğlendirmiyoruz burada.
ne ankara ile yarışıyoruz ne de başka bir yerle.
ama sen öyle bir hava yaratmak ister gibisin.
MErterin, istanbul buluşmasına katılmış tek ankaralı olarak, yıldıray senin kasdettiğin gibi bir şey söylediği yazıdan çıkaramadım ben.
Bana yazıdan tüm GP ailesini savunup (İstanbul ve Ankara yı bir tutarak), başka birilerine laf söylüyor gibi geldi...Ama kime olduğunuda anlayamadım...
Hiç olmuyor hiç...
merter bi açıklama yapar diye düşünüyorum ?
yeter artık!..
Arkadaşlar anlaşılmayacak birşey yok.Sanırım Yıldıray son zamanlardaki olaylardan dolayı hafif bir yanlış anlama olayına girmiş.
Merterin burada aslında söylemek istediği benim link verdiğim ACT deki konuşmalar ve kişiler üzerinedir.
Burda Ankara veya İstanbul kıyaslaması yapmıyor.Sadece ACT lilerin bize nasıl özendiğini Ankarada ve İstanbulda böyle buluşma yapamadıklarını ve Büyük Türkiye Buluşmasından sonra yaşayacakları burukluğu dile getirmiş.
yani burada İstanbul - Ankara ayrımcılığı yapmıyor.Act üyelerine üzülüyor sadece
ohh bee..
bülent abi saolasın
yazdıklarımla ne ankaralı üyeleri ve yönetimi ne de yapılan organizasyonu aşağılamak, küçümsemek veya bu ve benzeri şeylerle itham etmek niyetinde değilim.
beni az çok tanıyor olmalısınız.
ankara buluşması için buradan yapabildiğim tüm şeyleri seferber ettim.
uzaklıktan dolayı elimizden gelen buydu.
manen hep yanınızda olduk. sizler bizim , bizler de sizin.
o yüzden yazdıklarımı yanlış anlamamanız gerektiğine inanıyorum.
ama ben merterin yazdıklarından öyle anlamıyorum ne yazık ki.
merter istanbul buluşmasında da yüzüme bakıp aynen şuna benzer şeyler söyledi.
ankara bundan daha iyisini yapacaktır.
gelip görürsünüz gibisinden laflar etti.
laflarından anladığım siz gelin de ankara nasıl yapıyor bu işi görün der gibiydi.
bunları duymasam haklısınız diyeceğim ama ben o niyetle yazdığına inanmıyorum.
Biraz önce Merter'in İstanbul buluşması için yazdığı tüm mesajları okudum. Gayet mutlu mesut olduğunu anlatıyordu. YAzdıkaların çözümüde Bülent vermiş zaten.
Ah merter ah, gizli özneli cümle kurma zamanımı şimdi..
Yıldıray seni biliyoruz tabi. Seni tanımasam bilmesem o yazdıklarından dolayı bu kadar kırılmazdım. Dost acı söyler ama bir yere kadar oda..
ibrahim,
yazdıklarım anlaşılmaz mı merak ediyorum.
ben adamdan duyduklarımı söylüyorum.
kafamda oluşan anlamı söylüyorum.
o halde yazılan herkesin kendi aklındakine göre şekilleniyor demek ki.
ben yazdıklarımda özellikle belirttim ankaradaki üyeler ve organizasyon ile alakalı şeyler değil diye.
adam dengesizce bir yazı yazıyor,
nedense o korunuyor ve herkes bana yükleniyor.
bunu da anlamış değilim.
Yıldırayım , canım kardeşim.
Merterin bu mesajı üzerine giydirmeye başlamışsın.Ama yanlış anlama sonucu olmuş bu.Bunda merterin daha önce sana söylediklerinin etkisi var belkide.
Burda haksızsın kusura bakmada.
Haaa merter sana buluşmada o tarz bişi söylemişse ayıp etmiş.
Biz burda kimseyi savunmuyor , korumuyoruz.Yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırmaya ve gerilimi azaltıp orta yolu bulmaya çalışıyoruz
Peki bülent.
sen büyüğümsün.
madem öyle.
benim anladığım bende kalsın.
hepinizden özür dilerim.
Sağol Yıldıraycım
rekabet iyidir. kimse kızmasın. biz burda adanalılar ve mersinliler olarak hepinizden daha iyi bi organizasyon düzenleyecez :D (yani inşallah umarım sanırsam Allahtan bi mani çıkmazsa :D)
AMANIIIIIIN
ne oldu daa burada????
abiler ne olmus ya ACT cilere acidim, cirpiniyor gordum garipleri, bir sey dedim ACT cilere, siz tutup yanlis anladiniz.istanbula laf atarmisim gibi gosterdiniz.ilgisi alakasi yok.ne rekabet ne de baska bir sey cagristirmak istemedim o yazdiklarimda.
COOOOOOOOK YANLİS ANLADİN YOK BOYLE BİSEY
GIZLI OZNE cukuruna dusmusum farketmeden.sagolsun erdi uyandirdi durumada yaziyorum simdi.
2 ncisi ki onemli konu bu; istanbul bulusmasinda sarfettigimi İDDİA ettiginiz asagidaki alintidaki sozler benim tarafimdan edilmis sozler degildir.Ki zaten bulusma boyu sizinle hic konusmadik bile.bulusmaya geldigimde sizin oldugunuzu bile bilmiyordum, bulusmanin ertesinde foruma girince resminizi gordugumde ancak isim ve yuzu eslestirebildim.bulusma boyuncada yuzunuze vakif oldugum tek yer cekilis yapilirken gokhanin ustune ciktigi masanin dibinde oturuyordunuz ve sonrasinda boya koruma vs... zarflarini dagitiyordunuz ki ben de bunlardan almadim o an ve muhatap olmadik bile.Ve siz yuzumu nasil bu kadar net hatirliyorsunuz hayret ettim vallah
bulent abiyle gokhanla caglarla ve ismini hatirlamadigim birkac arkadasla muhabbetimiz oldu, dofaaan ve karakizla butun gunu gecirdik,civcivxle sohbetimiz oldu ama asagidaki laflari onlarada sizede etmedigime cok eminim.
orada baska ankara plakali arac yoktu,belki tek ankarali bendim ama ben 11 marttaki ankara bulusmasinda bile yoktum ki nasil bide boyle bir iddiada bulunayim ki zaten ankarada istanbul kadar arac olmadigi malum ve daha buyuk bir organizasyon zaten mantiken cok zor.ben diger mesajlarimda da soyledim istanbul bulusmasina katilabilmis ve orayi yasamis olmaktan duydugum mutlulugu:ok: :ok: tekrar ellerinize saglik:dirdir:
cok buyuk bir yanlis anlama, hatta yanlis hatirlama icindesiniz ve uslubunuzun birde yanlis anladiginiz bir konuda(ACT) bu kadar sert ve rencide edici bir provakasyon icinde olmasina uzuldum.neyse saglik olsun hata benim gizli oznede8W
ama ote yandan duygularima benden once tercuman olan basta bulent abiye ve dedigim seyleri dogru anlayan diger arkadaslara tesekkur ederim
VIVAAAAAAAAAA GP!!!!!
Hadiseyi olgunlukla karşıladığın için teşekkürler Merter...
icinde kasit olmayan herseye kapimiz her zaman acik
amin
bide su videolari koyabilirsem guzel olacak
merter abi açıkLamaLarın için teşekkürLer 8O
gerçekten açıklaman için teşekkürler. merter resmen burada küçük kıyamet koptu
Hoşgeldin Merter.
Açıklamalar için teşekkürler. Sanırım herşey aydınlandı...
umarım ben yanlış anlamışımdır ve umarım sen haklısındır.
istanbul buluşmasından önce bizler için bulunduğun ithamı unutamayız.
gökhana özelden yazdıkların bizleri çok üzdü.
ha, benim yazdıklarımın bu belirttiklerimle hiç alakası da yok onu da bilmeni isterim.
bilerek yapıyor falan diye gelmesin aklına.
ayrıca şunu da çok iyi bilmeni isterim ki,
bu sitede provake etmek isteyecek son insanlardanım.
o yüzden provake kelimesini üzerime alınmıyorum.
senin haklı olmanı diliyorum.
ama madem benim yanlış anladığım gibi genel bir kanı var.
o halde tüm gp ailesi huzurunda senden özür dilerim.
bu yanlış anlamanın tekrarlanmamasını diliyorum.
VİVAAAAAAAAAAA GP.
Umarım videoları en kısa zamanda eklersin.
zira herkes görmeyi çok istiyor.
bu 1nci video
https://video.google.com/videoplay?d...78377682147260
buda dofaaaan a ithaf edilmistir
https://video.google.com/videoplay?d...29751021340202
abi ünlü yapmpşın beni bütün ajanşlar peşimde koşuyo...))))PPP
bendende 1-2 fotoğraf...biraz geç oldu ama :))
https://img476.imageshack.us/img476/...0012gq2.th.jpg