punto 135 suan icin satısta degil sadece göstermelik ama ic göstergeler harika olmus tamamen alfa havası hakim araca.haa bu arada 135 gelirse eger sadece 3 kapı versiyonuymus yani sport 5 kapılısı olmayacak....
Printable View
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar güzel olduysa ne mutlu bana. elimden geldiği kadar artık :) zarzorda olsa bişiler yapmaya çalıştık. biz İstanbul grubu olarak elimizden geleni yapıyoruz diye düşünüyoruz.kapımız herkese açık.fırsatlar olduğu sürece farklı illerdeki buluşmalara da katılıyor aten İstanbul grubu.Tekrardan gelen herkese çoık teşekkürler.Çok eğlenceli çok güzel bir gün geçirdik.Arabalar hala gözümün önünden gitmiyor ( mankenler de var tabi ) :D neyse birdahaki buluşmada görüşmek dileğiyle.yolu dert etmeyip izmirden gelen nevruz çorludan gelen orçun abim lüleburgazdan gelen emre gebze tarafından gelen faruk kardeşim ve diğerlerine çok çok teşekkürler. kendinize iyi bakın :) bir dahaki fuar buluşmamız artık mertin aracının sergileneceği tuning fuarı olur herhalde :)
arkadaşlar saolun elimiz ayağımız gözümüz oldunuz istanbulda teşekkürler... ama üzücü bir olay fark ettim, opel bile yeni astra gtc'sini sergilerken fiat standında bir abarth görememek üzücü ki bu kadar entarnasyonal bir fuar olmasına rağmen.... yorumsuz.... :(
katılan herkesin yüreğine sağlık... tebrikler...
multiair 135 hp türkiyeye gelmeyecek ve 5K sıda yok.
Asıl böyle güzel bir buluşmaya vesile olduğun için
biz sana teşekkür ederiz... :)
Adem, çok geçmiş olsun... Sen iyi ol, biz seni her zaman ağırlarız,
kapımız her zaman açık....
Mankenler, markaların sınıfına göre çeşitlilik gösteriyordu.
Markalar büyüdükçe kızlar da güzelleşiyordu... :D :D
Punto abarth'ı camcıda buldum ve videoma ekledim :D:D Fıat standında abarth yoktu ama ummadığım yerde buldum...
su an icin kesin birsey yok kardesim tek kesinlik 5p versiyonu olmayacak.ancak su an evoyu daha dogrusu puntoyu 3k versiyon olarak fire active temsil ettiği icin %90 gelecek sadece sport donanım 135 ps turbo 3k.ama bu sport donanım hakikaten olayı asmıs deri koltuklar,alfa tarzı göstergeler bu araç gelirse benim için büyük bir tehlike yolda demektir.bu arada bu bilgiler fiat standında görmussunuzdur belki satıs müdürü cenk abi var yakınen :D:D tanırım.bilgiler ondan
Güzel etkinlik ve güzel videolar,emeğinize sağlık...
şu dizel motor seçeneği olarakta 1.9 multijeti getirseler hemen alıcam hemde hiç düşünmeden ama nerde...