elmedin aldı L300 :) tesisatçı yazılarını yazdırıyordu :D:D:D
Printable View
Formdaki arkadaşlarla bir çok kez konvoy olarak şehir içinde gezdik yani herkes bu konuda tecrübeli ve saygılı otobanda bu iş daha kolay olur gibi geliyor bana
elmedin ana konuda isminin yazılmasını söylemişti ama sanırım atlandı yada gözden kaçtı L300 alırsa ben puntoya binmem arkadaş elmedin le takılırım :)
Cumartesi sabahı yola çıkacak yokmu?? :D:D
İSTANBUL
01. hsyn28 : Hüseyin YAVUZ
02. 34OZKANKURTULDU34 : Özkan KURTULDU + 2
03. PLaTiNuN : Tolga YILDIRIR (10 Ekim sabahı)
04. Juzz : Drukhan GWEN
05. ozdem : Özlem ÇUFAOĞLU +1 (9-10 EKİM) (1 araç)
06. bbya: Murat ÖZTÜRK - İstanbul
07. GP COSKUN : Ümit Çoşkun TURUCA
08. whitegold - Soner Şen +2
09. bravo_sercan - Sercan TÜRKÖZ
10. EviLDoeR - Murat Koca +1
11. odoner - Önder DÖNER
12. IVAA - Murat DEĞİRMENCİ 10 Ekim
13. mm_isik - Murat IŞIK +1
14. msanli - Mustafa Sanlı
15.PROTOS-Tamer İNSEL
Arkadaşlar ben aranızda olamayabilriim tam belli degil malum evliyiz ve eşimin 3 yıldır ugraştıgımız üniversitedeki pedagojik formasyonu ile ilgili aydın adnan menderes üniversitesine kayıt yaptırmamız gerekiyor eger o tarihlere denk gelmezse aranızda olacagım ama o tarihe denk gelirse aydında olacagımdan aranıza katılamayabilirim en kısa zamanda net bişeyler belirir bu hafta ortası tekrar konuşuruz herkeze saygılar bu ara şehir şehir geziyorum üniversiteleri çok yogun oldugumdan giremiyorum gelişlmelerden haberdar eden olursa sevinirim saygılar...
Güncel
İSTANBUL
02. 34OZKANKURTULDU34 : Özkan KURTULDU +1 Belirsiz
08. whitegold - Soner Şen +2
09. bravo_sercan - Sercan TÜRKÖZ
11. odoner - Önder DÖNER
12. IVAA - Murat DEĞİRMENCİ 10 Ekim
15.PROTOS-Tamer İNSEL
İSTANBUL
02. 34OZKANKURTULDU34 : Özkan KURTULDU +1 Belirsiz
08. whitegold - Soner Şen +2 (10 Ekim sabahı)
09. bravo_sercan - Sercan TÜRKÖZ (10 Ekim sabahı)
11. odoner - Önder DÖNER
12. IVAA - Murat DEĞİRMENCİ (10 Ekim sabahı)
15. PROTOS-Tamer İNSEL (10 Ekim sabahı)
16. Elmedin- Elmedin BAŞKOL
17. siyah rüzgar- Adem AY (10 Ekim sabahı)
bişeyde karar kılındımı ?
Şimdilik karar kılınmadı ama bir kaç güne netleştiricez sercan işimizi sağlama alalım...
Ozaman pazar sabahının köründe saat 06:00 da mehmetçik vakfı opette buluşalım..
kahvaltı falan yapar 06:30 da hareket ederiz.
yoldada 1 2 sefer mola versek 12 gibi eskişehire varmış oluruz..
Daha başka iyi fikri olan varmı.. ?
arkadaşlar izmir grubu cumartesi pazar orda olacak..bizde 6 saatlik yoldan geleceğiz..ancak pazar günü erken ayrılmak durumundayız..en geç saat 15,00-17,00 gibi onun için sizlerde cumartesi günü orda olma imkanınız varsa hepinizle doya doya tanışıp sohbet etmek isteriz:) biz cumartesi sabah ezanından sonra yola çıkacaz:D öğlen ordayız:D görüşmek dileğiyle..:)
Fırat güzel söylemişsinde cumartesi çalışan arkadaşlarda var hadi ben yarım gün çalışıyorum izin aldım diyelim onlardan ayrı tek başıma gelmek istemem :) Biz hep beraber pazar sabahı yola çıkıcaz inşallah pazar akşamına kadar herkes tanışır kaynaşır :)
bende çalışıyorum o gün izin alıcam:)..neyse sağlık olsun uyan var uymayan var tabi:)
Aslına bakarsan mantıklı olanıda cumartesi gidebilmek ama gel gelelim herkese uydurmak imkansız...Hayırlısı olsun o gün görüşmek üzere :)
;)
bi dakka bi dakka noluyo burda, ismim neden yazılı değil :)
ah ah keşke bi kapalı kasa arabamız olsa. transit, h100, transporter hiç fark etmez. o geceki araç gibi aynı şekle sokarız biz onu :) . neyse canım üzülmeye gerek yok, puntişlerin arka koltukları çıkarırsak aynı işi görür diye düşünüyorum haha :D . Abarth Nakliyat limited şirketi geliyo eskişehire :)
arkadaşlar ben cumartesi günü yola çıkmayı düşünüyorum. cmrts akşamı sazlı türkülü eğlence mi ne varmış ona katılıp içmek istiyorum. benle gelen var mı o gün?
Öyle anlaşılıyor ki İstanbul sadece pazar günü katılacak. Eh zaten yarısı da fire verir.:D Ne yapalım bizde İzmir gurubu, Ankaranın yarısı, Eskişehir gurubu ve Özlem hanım ile eşi birarayaya gelir harika bir akşam eğlencesi yaparız.:D:D
Aslında elbette kimseyi unutmadım. Amacım katılımı artırmak (süre ve sayı olarak) az da olsa memleketimdeki arkadaşlarıma takılmak. :D