hangisinin kesin olarak dolu olduğunu biliyorum ama ne kadar dolu olduğunu bilmiyorum :D kendi arabamdakini OGS'de bütçe sorunu yaşarken kullandığımdan fazla dolu olmadığını biliyorum,ama hallederiz o konuyu abi canını sıkma sen
Printable View
hahaha aynen :D:D yada şöyle yapalım kaçak maça girme şekli gibi biri okutsun en bastan kgsyi arkadan hepimiz girelim :D:D
ne oldu su mac Coskun amca :D
nedir durum???
yarın medosla görüşüp gerekli bilgileri vericem arkadaşlar
arkadaşlar kadir beyle görüştüm
ekibiyle konuşup karar verecekler
muhtemelen çarşamba akşamı saat 9 gibi uğur mumcu da olacak
coşkun abi meraba epeydir giremiyordum işlerden dolayı foruma eğer adam gerekliyse bende gelirim.bu uğur mumcu ne tarafta oluyo onu tam bilmiyom ama :)
Carsamba aksami Mac olmasada bir karting organizasyonu yapalim, gazliyalim...
Nee çarşamba mı?bu çarşamba...abi benim okulda işim var gelemem o gün yahu...Bir saat daha geç yapın abi gelebilirim ama
uğur mumucu neresi abi bi tarif etsen :D:D
Bugün arabamı tamir ettirmek için Medos'a bıraktım. Halı saha maçını da sordum. Haftaya diyorlar. Bakarsınız tanışma orada olur :) Ben de gelebilirim...
çoşkun abi santrforun hazır burda, gol yollarında sıkıntı olmaz, hoca sen nie oynamıosun olmaz öle kenardan :)
Ayipsin ;) bundan sonraki ilk hedefimiz bu zaten :)
Bu maç ne oldu yapıldı mı?
maç yapılmadı
ben konuyu bu hafta gündeme getirip ayarlamaya çalışayım
fıratla bir olur dağıtırız gerekirse coşkun abey :D yaptığımız maçtaki geçişimi hatırlatırım,tabi sonrasında beni tutup arkama takıldığını da hatırlıyorum :D
beraber düz koşulara başlasak mı ne :D şimdiden antrenman yapmak lazım fırat :D
İzleyici kadrosuna beni de ekleyin. Oynamak isterim ancak oynarsam kesinlikle medos kazanır :)
arkadaşlar medostan kadir ile görüştüm
bana mesaj attı aynen aşağıda
fikirlerinizi bekliyorum eğer uygunsa maça gidiyoruz hazırlanın
tamam coşkun abı bız aboneyız zaten halısahaya. sen bana salıya kadar haber ver abı gelıp gelmeyecegınızı bızde ona göre bır ayarlama yapalım. mac 30/12/2010 persembe gunu saat:20:00-21:00 ugur mumcu da.gelmenız kesınlesırse yerı tarıf ederım sıze ama cok yakın bızım sırkete.
gorusuruz kolay gelsın
E haydi iSTANBUL.... Uyuma foruma sahip çık :D
evet arkadaşlar fikirleriniz yazın haber bekliyorlar yapalımmı bir alçaktan uçuş
Abi yapalım ama perşembe günleri işim var çarşamba yada cuma olursa gelirim ben :(
hafta ıcı bn yok :D
abi bana her şekil uyar siz bana haber verin ben ayarlarım o işi
hadi arkadaşlar artık listeyi yapalım ben medosla yılbaşından sonraki hafta geliyoruz dedim yani önümüzdeki hafta
Ya patron iller arasıda yapsak ya şu uvayı :D:D
tarih 06.01.2011 arkadaşlar saat 20:00 de
yaşadın faruk