Orçun abi çook büyük bir yer otoparkta araç kaybetmek mümkün bu yüzden dikkat edilmesi gereken 1 numaralı husus bu olmalı ayrıca görülmesi gereken dev akvaryum geldiğinizde bence ziyaret edilebilir bir mekan...
Printable View
Orçun abi çook büyük bir yer otoparkta araç kaybetmek mümkün bu yüzden dikkat edilmesi gereken 1 numaralı husus bu olmalı ayrıca görülmesi gereken dev akvaryum geldiğinizde bence ziyaret edilebilir bir mekan...
Niye fasıl oyun havası çalmıyormu??? Ben geleyimde oyun havası çalmasınlar.. Alırım adamın elinden klarneti hem çalar hemde oynarım.. Amannn yandan yandan.. Hüsnü bile benden eğitim aldı :D:D
Okadarda değil mertçiğim.. Hadi alkollü olursak arabayı bulmamız zor olur.. 5-10 tane puntoyuda bulamazsak yuh bize.. Dev akvaryuma hep niyetim var gelmeye ama denizden babam çıksa yerim zihniyetini taşıyorum o akvaryumu görünce balık yiyemem diye korkuyorum :D:D
bence orçun abi otoparkı görmeden yorum yapma ben ilk gittiğimde bulmakta zorlanmadım ama güzergahımdan hiç çıkmadım şimdi böyle kalabalık makara eşliğinde olursa diye önlem almak lazım bu arada farkında olmadan yeri belirlemiş olduk sanki...
ayrıca abi mert değil telekom murat :):):)
Kavga etmeyin ben önceden gider 20 araçlık yer tutarım fasıl ekibinide toplarım :D:D:D
biz kavga etmiyoz sadece orçun abimle birbirimize muhalefet yapıyoz :)
Açık hava olsun derseniz avcılarda güzel bi yer var geçen haftasonu çay içmeye gitmiştik iftarda veriyorlarmış ama fiyat hakkında bilgimiz yok. çok güzel esiyordu bu arada , park sorunuda yok gibi.
Görüşebilir misin orayla Sercan? Bir kaç yer elimizde bulunsun da seçeriz hiç değilse...
şimdiden hayırlı iftarlar ekip :) fasıl falan güzel olur, orada olmak vardı :)
Bekleriz her zaman :)
Arkadaşlar hiç gitmedim ama fotoğraflardan ve yazılanlardan ötürü çok beğendiğim bi yeri tavsiye etmek istiyorum gerçekten kaliteli bir yer...Ulaşım açısından çok rahat ve yemek sırasında ferah olacağı düşüncesindeyim düşüncelerinizi bekliyorum ona göre irtibata geçip konuyu netliğe kavuşturalım.. www.ramazanbingol.com
Tolgacım mekan gayet güzel ama uygun fiyatlı bir kaç alternatif daha bulmak lazım..
Arkadaslar bugn bır yer arastrdım ve fıyat aldım
oncelıkle otopark sorunu yok 450 araclık otoparkı var
menuye baslıorm bismillah :d
-Günün Çorbası
İFTARİYELİKLER
-Hurma,Beyaz Peynir,Tulum Peyniri,Tereyağı,Pastırma,Zeytin,Bal,Reçel,Domates ,Salatalık
SOĞUK BAŞLANGIÇLAR
-Zeytinyağlı Taze Fasulye,Zeytinyağlı Biber Dolması
SALATALAR
-Mevsim Salata,Gevurdağ Salata
ARA SICAKLAR
-Pazı Dolma,Kaşarlı Paçanga,İçli Köfte,Sebzeli Krep
ANA YEMELER
-Kuzu Tandır,Topkapı Kebabı,Kuzu Şiş,Barbekü Soslu Piliç( Pilav ve Püre Eşliğinde )
AÇIK BÜFE TATLI ÇEŞİTLERİ
-Şerbetli Tatlı ve Baklava Çeşitleri,Sütlü Tatlılar,Pasta Çeşitleri
Açık Büfe Mevsim Meyveleri
Arkadaşlar menü budur kişi basşı fiyatı 38 liradır ve hersey dahildir yanlız
35 kişi ve üzeri olursa kişi başı 33 liraya iniyor
Yemek esnasında ilahı tarzı canlı müzik saat 22-00 itibariyle fasıl
masalarımızı isteğe bağlı havuz kenarına kurdurabilirz
karar sizin.....
Benden bukdar arkadaşlar....
Teşekkürler fıratçım...
Bakalım daha uygun alternatiflere..
arkadaslar nacizane fikrimi sunmak isterim bi arkadasın yazdığı gibi avcılar ibb tesisleri gayet güzel ve hesaplı bir mekan isterseniz fiyat ve rezervaston durumunu da gidip konusabilirim. e-5 ve tem otoyoluna da yakın bir yerde oluşu uzaktan gelmek isteyen arkadaşlarımıza da kolaylık olur diye düşündüm. Otopark sorunu bulunmamaktadır. Ayrıca ailesi ile gelmek isteyenler içinde birebir mekandır. Çocuk parkına kadar içinde bulunduruyor. Ağaçlıklar içinde önü derya deniz bir mekan....
yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar
Fıratçım herşey iyi güzel eline sağlıkta yer nerede? bir linki falan var mı? bunları da yaz bari tam olsun...
Orçun abi sen fasıl istediğine emin misin? yok eğer şakasına söylediysen uygun fiyatlı yer aramak istemeni anlıcam :) Yok ben fasılda olsun istiyorum dersen 30 liradan aşağı bulana aşk olsun :D
Serhat sana zahmet bir konuş bakalım aklımda Florya tesisleride var ama Avcılar'da olur diye düşünüyorum...
Sağol serhat ilginden bir konuş fiyat al menüleri çıkarttır vs. Burada konuşalım sonra yada Tolgayla koordineli çalış.. O ne yaparsa yapsın ben arkasındayım o tamam burası derse bana heryer uyar...
Ben fasıl olsun istememin amacı güzel eğlenir daha kaynaşırız mahiyetinde istedim.... Fasılsız kuru kuru bir yer olursa yemek yenip hemen dağılıcak herkez.. Ama sizinde düşüncenize saygı duyarım.. Fasıl olmasada fasılı biz kendimiz yaparız.. :D:D Sen bak kafana göre tolgacım..
Bu arada soner ve özkan bayaadır fouma giriş yapmıyor onlarlada irtibata geçmemiz gerek bilgileri ve fikirleri olur belki.. Sonrada katılım listesine başlıyalım artık....
bence ya forumistanbul yada avcılarda o dedigim mekan, yarın musayit olursam ki sanmıyorum, ama perşembe araştırma yapabilirim..
Web adresi budur abi yeri Anadolu yakası Dragostadır
TandT Sosyal Kulüp
he unutmadan sınırsız içecekde içinde :D:D:D
Haberlerini bekliyoruz sercanım....
Buyrun gelin çorlu'ya :D Çok harika bir mekanda fasıllı bir yerde iftar yapalım... :D:D
Grup olucağımız için belki fiyatta kırdırabilirim
www.shiva.com.tr adres bu inceleyin... Ama İstanbul'a bayaa uzak olduğundan teklif ediyorum ama ısrarda bulunamıyorum...
Beyler bırakın şimdi atışmayı orta noktayı bulmak lazım yapacak bişey yok :D
Fırat böyle organizasyonlarda biz buraya geldik siz niye gelmiyosunuz vsleri bence çok saçma kardeşim... Toplu olarak nereye karar verilicekse orada buluşulur.. Senin demenle benim dememle kimseyi yönlendiremeyiz.. Organizatörümüz tolga ve diğer arkadaşlar araştırsın alternatifi seninkiyle beraber oylamaya sunarlar neresi çıkarsa orada güzel bir akşam geçirilir.. İzmir ve Ankarada böyle sorunlar olmuyor nedense.. Bir yer kararlaştırılıyo herkez katılımını sağlıyor... Bana heryer uyar karşısıda olsa amacım siz güzel kardeşlerimle dostlarımla canlarımla güzel vakit geçirmek...
Bende canım....:):)
Tamam Oçun abi yarın sanayide bi kaç işim var ,iftar zamanına vaktim kalırsa ilk olarak foruma ugrucam bi fiyat falan alıyım , açıkcası avm olması pek guzel olmaz gibime geliyor kapalı mekan sonuçta.
Avcılardaki o yer güzeldi =)
Ama bu seferde avcılar anadolu yakasından gelen olursa onlara uzak olucak.. :/
forumistanbul orta nokta gibi biraz sanki..
Evet avcılar anadolu yakasına uzak gibi olur... Ayarlayın siz kardeşim... Ortak bir yer bulalım...
eveet arkadaşlar bayadır forumdan uzagım kımsede yahu bu soner nerelerde dıye merak edıpte arayıp sormuyor:) şaka bır yana arkadaşlar şimdik yazıyı yazarkende tolga kardeşim aradı yer ve zaman için konuşmamızda bu organızasyonu pazar gunu ve anadolu avrupa yakasına ortak bır noktada olup herkezın katılabılmesı ıcın guzel bır ortak mekan bulmaya calısıcaz inşallah bizleri yalnız bırakmazsınız.forum istabul bencede en uygun yer gözukuyor suanda ama alternatıflerde degerlendırılebılır.
haberlerinizi bekliyoruz sonercim...
Arkadaşlar bir aksilik olmazsa eğer eşim ve bende katılmak istiyoruz.
Anadolu yakası/ göztepe de oturuyoruz.
İstanbul Forum bizim için çok sıkıntı yaratmaz ancak
şehir ortamından uzak ama şehrin tam göbeğinde, muhteşem
bir boğaz manzarasıyla, İstanbul ayaklarınızın altında olsun istiyorsanız
açık havada , otopark sıkıntısı asla olmaksızın şöyyylee güzeeeel bir iftar
keyfi yapalım diyorsanız size Anadolu yakasında
Nakkaştepe' de Mest Cafe rest. önereceğim. İnternetten de bakabilirsiniz.
iftar menü fiyatı kişi başı 55,00 TL. Bir alternatif de Anadolu Yakasın dan
sunmak istedim. Tabiki çoğunluk ne derse o uygun olacaktır ;)
Özlem hanım öneriniz için teşekkür ederim fakat fiyat konusunda sıkıntı olabileceğini düşünüyorum bu konuda herkes fikrini söyleyecektir zaten...
Bu akşam itibariyle sercan ve soner arkadaşımla birlikte Avcılar-Ambarlı sahilinde Huzur Bahçesi adlı tesisle görüşüp mekan ve yemekler hakkında bilgi aldık...Mekan gayet güzel deniz manzaralı yeşillik içinde ve ferah..yemekleriyse hepsinden daha güzel bir faktörü...
Huzur Bahçesi
Başlangıç çorba ve iftariyelikler
Açık büfe sisteminde çalışan mekanda 50 çeşit olmak üzere;
Sıcak-soğuk mezeler
Zeytinyağlılar
Sebze yemekleri (o gün belirlenecek en az 2 çeşit)
Izgara çeşitleri (o gün belirlenecek en az 2 çeşit)
Salatalar
İçecek olarak masada Su-Portakal Suyu-Vişne Suyu ( diğerleri istenirse ekstra olacak)
Tatlılar
Meyveler
İlk defa rastladığım bu sistemde fiyat gerçekten çok uygun kişi başı 25,00TL'dir...
Tarih olarakta 29 Ağustos Pazar gününü düşünüyoruz tabi çoğunluğa göre tarihi değiştirebiliriz..Fakat Cumartesi tam gün çalışan veya yetişemeyecek durumda yarım gün çalışan arkadaşlarımızda olabilir o yüzden Pazar gününü uygun gördük...
Yorumlarınızı bekliyorum bir an önce konuyu netleştirmek adına...
akrabacigim ozlem :) insalllah bir aksilik olmazda esinle aramizda olursun tanismak isteriz senin gibi puntis severle..
Tolgacim bana uygundur yer zaman.. Zaten neresi olursa olsun beni yaz kafadan :)
Tolga İBB nin tüm tesislerinde iftar yemekleri kişi başı 25 TL ... florya daki ile de görüşmek lazım orası da aynı fiyat İBB nin sitesinde öyle yazıyor ki florya daha güzel bence.. fırsatı olan görüşürse orası ilede güzel olur.orda menü nasıldır bilmiyorum ama..