Evet Millet buluşmaya doymuyoruz doyamıyoruz bu cumartesi günü akşam saat 09:00 sularında eyüp sırtlarındaki yeni mekanımız Pierre Loti'deyiz Bize Katılmak İsteyen Arkadaşlarımızın ister buradan liste yapıp gelmek istediklerini belirtmeleri ister cumartesi akşamı çıkıp çıkıp gelmeleri rica olunur
Eylemlerimiz Devam Edecek...!!!
Not: Arkadaşlar Yarın Akşam Saat 21:00 saatlerinde EYÜP FESHANE ÖNÜNDE buluşuyoruz ordan pieerre loti ye geçiyoruz...
Konu atmaca615 tarafından (22/05/2010 Saat 02:30 ) değiştirilmiştir.
Başkanım lafı bana , Muroyla , çetoyu hatırlattı Anıl =)
Aynen kısmetse Pierlotide narigle höpürtedçez![]()
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
Yazın benide.. Arabam çıkıcak allahın izni ile cumaertesi kesin geliyorum özledim buluşmaları 1 ay oldu 1 ay...
Vay benim eski mekan çocuklugum gecti orda otoparkcıydım o zamanlar orda arabalara bakardım bakimmi arabaya abi diyeBende gelirim eğer İzmit e gitme işi olmazsa hem sizlerle güzel bir bulusma olur yine dünkü gibi hemde eski mahallemi görürüm.
EVOEVOEVOEVOEVO
22.05.2010 Eyüp Pierre Loti Buluşma Listesi
1-Soner Şen (WhiteGold)
2-Anıl Şahin (atmaca615)
3-Sercan Türköz (Bravo_sercan)
4-Tolgay Özkan ()
5-Çağatay Güldallı (Extreme)
Kim gelebiliyor Yarın akşam ? ?
Benim şu an için belirsiz ararım seni sercan yarın
bende gelmeye calışcam bu sefer sercana haber verrimm yarınn..
Konu JuzZz tarafından (21/05/2010 Saat 22:17 ) değiştirilmiştir.
9 gibi buluşmayı dusunuyoruz.
Eyüp camisnin orda toplanırız sanırım.
Tepede değnekçiler var5tl bulunsun yanınzda ekstradan bende gelmek isterdim ama bu gece tuzla da kalacağım
![]()
ooo gençler hayırlı olsun Pierre Lotti ha.. Yakışır.. İyi muhabbetler iyi eğlenceler size...
Arkadaşlar Yarın Akşam Saat 21:00 saatlerinde EYÜP FESHANE ÖNÜNDE buluşuyoruz ordan pieerre loti ye geçiyoruz...
22.05.2010 Eyüp Pierre Loti Buluşma Listesi
1-Soner Şen (WhiteGold)
2-Anıl Şahin (atmaca615)
3-Sercan Türköz (Bravo_sercan)
4-Tolgay Özkan ()
5-Çağatay Güldallı (Extreme)
6-Tolga Abi![]()
Not: Arkadaşlar Yarın Akşam Saat 21:00 saatlerinde EYÜP FESHANE ÖNÜNDE buluşuyoruz ordan pieerre loti ye geçiyoruz...
Şu yakın zamanda buluşma düzenleme konusunada en kısa zamanda çözüm bulursak iyi olur coşkun ve tolga ile görüştüm ilgileneceklerdi arkadaşlar sizde fikrinizi söyleyin konuyu toparlıyalımda anketi açalım en kısa zamanda görüşmek üzere iyi eglenceler işte olmasam gelirdim lanet olsun ki bu hafta 4-12 yim ama haftaya bir AVCILAR buluşması düzenleyelim hafta içi buluşalım hem anket hakkında konuşuruz AKIN ve Emrede gelecek önümüzdeki hafta ufak bir buluşma düzenliyelim beyler iyi eglenceler hepinize...
Konu 34ozkankurtuldu34 tarafından (23/05/2010 Saat 22:05 ) değiştirilmiştir.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri