Vay vayyyy adrenalin patlaması hadi bakalım. Çok zevkli bir organizasyon olur inşallah![]()
evet arkadaşlar şimdiden organize olalim.31.03.2010 çarşamba saat 20.00 da kartalda karma kartingteyiz. Adrenalin patlamasi yaşamaya hazirmiyiz.
1-)
Konu erdiyilmaz tarafından (26/03/2010 Saat 19:07 ) değiştirilmiştir. Sebep: Kalın harf
Vay vayyyy adrenalin patlaması hadi bakalım. Çok zevkli bir organizasyon olur inşallah![]()
Coşkun ve Tolgay ın olduğu yerde patlama olmaz mı ya,adamlar kız kaçıran gibiler çatapat çat çat çatat![]()
Yaz bakalim benide![]()
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
yaz benide tolgay
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
1-)tolgay özkan
2-)kubilay karabulut
3-)alp belgen
4-)coşkun turuca
güncel arkadaşlar...
Fıratı da unutmayalım![]()
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
1-)tolgay özkan
2-)kubilay karabulut
3-)alp belgen
4-)coşkun turuca
5-)fırat
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Bu sefer isimlerimiz yazicam yazicidan çikaricam kimle kapiştiğimiz belli olsun dimi...
Ah be abi sen böyle dedikçe bende dertleniyorum. Alkol almani öneriyorum abi ben..
Benim anlamadığım şey neden hep kartalda yapılıyor bu buluşma neden hiç avrupa yakasında olmuyor bu işte yoksa coşkun abininmi parmağı var duyumlarıma göre birileri anadolu yakasına gelmeden o avrupa yakasına geçmeyecekmiş aslı varmı abi?![]()
Avrupa yakasindada buluşma yaptik,bu buluşmamizin amaci karting uvasi yapmak. Anlaştiğimiz firma kartalda olduğundan anadolu yakasinda yapiyoruz. Avrupa yakasindada yakinda buluşma olacak sadece bekleyin diyorum....
Fotoğrafları istiyorum benn protesto ediyorum![]()
![]()
fotoğraflar gelsin artık tolgay bugün gidip nereden buluyosan bul o kabloyu
yükle fotoğraflerı
uma uma döndük sarı muma be kardeşim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri