BİRDE FOTOLAR GELSEDE ANLATTIKLARIMIZI DESTEKLESEK :d
Printable View
BİRDE FOTOLAR GELSEDE ANLATTIKLARIMIZI DESTEKLESEK :d
KUBİ MURAT
siz asıl şhowu kaçırdınız çıkışta alpin 90 lıkla
tolgayın tjet kalkış yaptılar ışıklarda
ikinci ışıklarda ben yanlarına geldim
yeşil yanınca bir fırladım 2 makas ama ölümüne
ortalık koptu
arkamdan saymışlar oradakiler ama iade ettim hepsine
Gene rahat duramadınız yani,sizi 2 dakika boş bırakmaya gelmiyor abi deli dana gibisiniz valla,geçen hatırlarsan makaslardan sonra ilerde polis vardır diye çektin durdun yolun kenarına :)
Bu arada drag nasıl geçti m-jet t-jet,çok fark attıklarını tahmin etmiyorum
SADECE İKİSİ kalktılar biz izledik çağatayla
ama sonraki ışıklarda ben bunların yanından bir kalktım
sağ taraftan kalktım önümde taksi vardı makasladım onu
tam sola attım kendimi herfin birinin münübüs sol şeritte kalmış arızalı tamponu silerek mecburen bir makas daha attım ama kıl payı ortalık toz duman
sorsana bak alp le tolgayın ağzı açık kaldı
Fotolar yarin aksam konuda olacak arkadaşlar merak etmeyin elimde olmayan imkanlardan dolayi yükleyemiyorum.
bu arada alp abiyi biraz parçaladim sanki. 100 metrede 2 boy fark attim... Güzeldi yani 2. Kapişmayi bekleyin arkadaşlar...
OOO sizi bir an boş bırakmaya gelmiyor biz yazmadık ya herkes ser atış moduna geçmiş :)
Neyse konumuza gelince Önce Çoşkun kardeşime ; Gazlamak güzeldide Çoşkunu gerçekten Allah korudu diyorum ışıklarda kalktıktan sonra yolun solunda duran ford e çarpmamak için öyle bir sağa kıriki nerdeyse araç 2 teker üzerine kalıyordu... Yani verilmiş sadakan varmış kardeşim diyorum.. Tabii çoşkun bizi geçicem diye nerdeyse 50 m yarım debriyaj gitti :))) Forum olarak bir baskı balata seti ister bizden benden söylemesi :)
Tolgay kardeşime gelince;
Onun arabası biliyorsunuz yüklü bit TJET söylediğine göre 135 hp civarı benimki ise 110 hp artı tolgay araçta tek ben ise 3 kişiyim ona rağmen dragta 2 boy fark atabildi bana... Zaten geçerim diye bir iddam kesinlikle YOK ! Ancak şahsi düşüncem eşit şartlarda 0-400 m dragta bana en fazla 2-3 boy fark atabilir fazlası olmaz, roll de ise kafa kafa ya giderim diye düşünüyorum. En kısa sürede sonuçları sizlerle paylaşırız...
Önceden yazmıştım fakat tekrarlamak isterimki gerçekten şahane bir geceydi. Herkese çok teşekkürler...
Ben dedim abi biz burada gaza geldik cartig araclari ile yanlamaya alistik yola cikinca duramayiz diye. Bizim de olmamamiz iyi olmuas birde biz katilacak o kafileye durdur durabilirsen :)
He bide sunu diyeyim benim yanima tolgay gelince olay bitiyo zaten sanki onun eksoz sesi benim arabadan cikiyor gibi oluyor yanima gelip o sesi cikartin film kopuyor :)
ben gayet sakindim sadece bir 77 liğin neler yapabileceğini göstermek istedim
biri tjet 135 lik
biri multiyet 110 luk
ikiside arkamdan bakakaldı
he unutmadan nasıl arkadan plaka lambalarım güzel duruyormuydu
hehee
Valla çok güzel bir buluşmaydı Hele go-kart kapışmamız fenaydı :D çıktıktan sonra çoşkun abinin ölüm makasları :D Bizleri şoklara düşürdü :) ama yandan geçerken baktım solda duran arabanın tampon gıcır gıcır olmuş çoşkun abi cila atmış walla :D
Tolgay fotoları merakla bekliyoruz kardeşim :)
evet tolgay şu fotoları koy artık
çatlıycaz meraktan
Fotolarda sikinti çikti kabloyu bulamiyorum, yarin alicam yükleyeceğim..
walla geberdik tolgay ne fotoymuş bee :D
Şimdi okuyorum da dehşete düşüyorum. Ne güzel buluştunuz go-kart yarış yaptınız sonra dışarı çıkıp kendi arabalarınızla yarışa devam. Cık cık...! size hiç yakıştıramadım. Hadi kendi canınızı, malınızı düşünmüyorsunuz ya birisine yada başka arabaya çarpsaydınız..?
Eğer 30 mayısta aynı şeyler olursa geldiğim gibi geri dönerim. Şimdi go-karttan çıkınca yarış yapanlar gerçek yarıştan sonra düşünmek bile beni korkutuyor. Hepinize teessüf ederim. Sevgilerimle.
Resim yoksa yeni bulusmada yok :)
bu fotolar bugün konmazsa biz en iyisi bu tolgaya dalalım
böle olmıycak bu iş
Adamın göstergeler mavi olunca bişiler oldu benden söylemesi
Beynide sulandi
ahh fotolar ah 1 hafta geçti beaa :D