ooo yakışır. biraz ufak çaplı olmuş ama olsun. Juzz beni niye çağırmadın?
Printable View
Güzel fotolar, katılımcılara teşekkürler.Bu tarz buluşmaların daha da artması dileğiyle...
Walla çok güzel olmuş ufak mufak ama arada bir yapmak gerçekten güzel oluyor.
Tebrikler arkdaşlar..
Bu konuyla ilgi yazan arkadaşlar hepinize ve taktirlerinize teşekkürler aramızda sizleride görmek istiyoruz yaz gelsin büyük bir organizasyon düşünüyoruz istanbullular olarak sizleride aramızda görmek istiyoruz gerçekten keyifli oldugu gerçekten dogru ufak buluşmada olsa büyük bir buluşma için alt yapı oluyor emin olun bu yaz olan buluşma çok konuşulacak bence bakalım ayarlayabilirsek katılım çok olursa iyi birşeyler yapacagız sanırım hepinize teşekkürler iyiki bu form var gerçekten çok arkadaşlar edindim ve hoş sohbetler oluyor keyifliyim bu konuda kahve ve birane köşelerinde pinekleyenlere bakıyorumda hayret ediyorum en aznıdan yeni arkadaşlar edinip iyi birgün geçiriyoruz tekrar tekrar bu site yönetimine ve kuruculara teşekkürler... EYLEMLERİM devan edecek....
Böyle küçük buluşmalar herzamand aha güzel geçiyor.Tebrikler arkadaşlar..
Arkadaşlar merhaba.ben siteye yeni katıldım.avcılarda oturmama rağmen etkinliği kaçırdım. Umarım yeni bir buluşmada aranıza katılabilirim.
güzel buluşma olmuş:)
Bu arada kumburgaz ve avcılar arası baya katılım var siteye ufak bir bulusma daha yapabiliriz yakın zaman da :)
FT 1818 bakıyorumda plaka camdan tampona düşmüş :D
arkadaşlar benimde haberim olursa bende florya dayım avcılar kumburgaz hattına girmiyor ama :) uygun olursa gelmeye çalışırım
Hava soguk belllı ama sıcak gunlerde daha cok katılımcı olur emınım:
Sercanım yıne yakıyosun..
Çok Güzel Bulusma Olmuş ya :D Konvoy Halinde 1 Kaç Tur Attınızmı Hiç ? :D heheAllah Kısmet Ederse Bu Yaz Bende Evo ile Gelirim.Sizleri Görmeyi Tanımayı Cok İsterim.