evet bencede konuşulmalı ki ona göre program yapılmalı arkadaşlar ??
Printable View
evet bencede konuşulmalı ki ona göre program yapılmalı arkadaşlar ??
BENDE buradayım
akşama maltepedeyim
Net birşey söyleyemiyorum. Akşam belli olacak
Tamam anadolu yakasındakilerde orada da bu taraftan gelicekler nerde???
Yürü beee işte bunu bekliyodum :D:D:D:D
adem abim noldu ya allah aşkına =)=) naaptım ben ?? :D
bak ya özürü kabahatinden büyük :)
abi geçen buluşmaya gelemediğimimi diyosun eğer onu diyosan açıklamamı konu başlığının zannedersem 6. sayfasında görebilirsin ama gözünden kaçtıysa tekrarlıyım kusuruma bakma abicim ailevi sağlık problemleri gerekçesiyle sizlerle beraber olamadım =(((
önemli olan buluşmaya katılmamak değil kardeşim. neyse takılıyorum ben sana duygu sömürüsü yapma şimdi :) dediğim gibi akşam gelmek istiyorum işlerim çok yoğun bugün fırsatını bulursam tolga ile beraber geleceğim....
gerçekten abi haberde veremedim ben yaptıgımın farkındayım sen akşam gel de onu telafi ederiz =)=) birde sorum herkeze olucak ben bu sitemizin stickerini yapıştıramadim bir turlu 2-3 tane katlettim harflerin hepsi cıkmadı olmadı falan oldu filan oldu sonunda beceremedim =) bu akşam sizlerden rica yanımda getiricem stickerimi anlıyan bi arkadasımız varmı onu bi yapıştırsak adam akıllı ??
bana sen gel demene gerek yok canım coskun abim evimden 10 dk uzaklıkta benım bı sıkıntım yok hava muhalefeti nedeniyle inş uzaktan gelicek arkadaşlarımızın yolculukları sorunsuz geçer ...!!!
akşam görüşmek üzere...
Görüşürüz ...
Birasdan çıkıcam eğer avrupa yakası e-5 üzerinden gidecek varsa haberleşelim 0544 315 21 83
ben 15 dakika sonra kartal migrostayım arkadaşlar irtibat için 0507 201 66 11 telefon numaram görüşmek üzere