evet bencede konuşulmalı ki ona göre program yapılmalı arkadaşlar ??
Printable View
evet bencede konuşulmalı ki ona göre program yapılmalı arkadaşlar ??
BENDE buradayım
akşama maltepedeyim
Net birşey söyleyemiyorum. Akşam belli olacak
Tamam anadolu yakasındakilerde orada da bu taraftan gelicekler nerde???
Yürü beee işte bunu bekliyodum :D:D:D:D
adem abim noldu ya allah aşkına =)=) naaptım ben ?? :D
bak ya özürü kabahatinden büyük :)
abi geçen buluşmaya gelemediğimimi diyosun eğer onu diyosan açıklamamı konu başlığının zannedersem 6. sayfasında görebilirsin ama gözünden kaçtıysa tekrarlıyım kusuruma bakma abicim ailevi sağlık problemleri gerekçesiyle sizlerle beraber olamadım =(((
önemli olan buluşmaya katılmamak değil kardeşim. neyse takılıyorum ben sana duygu sömürüsü yapma şimdi :) dediğim gibi akşam gelmek istiyorum işlerim çok yoğun bugün fırsatını bulursam tolga ile beraber geleceğim....
gerçekten abi haberde veremedim ben yaptıgımın farkındayım sen akşam gel de onu telafi ederiz =)=) birde sorum herkeze olucak ben bu sitemizin stickerini yapıştıramadim bir turlu 2-3 tane katlettim harflerin hepsi cıkmadı olmadı falan oldu filan oldu sonunda beceremedim =) bu akşam sizlerden rica yanımda getiricem stickerimi anlıyan bi arkadasımız varmı onu bi yapıştırsak adam akıllı ??
bana sen gel demene gerek yok canım coskun abim evimden 10 dk uzaklıkta benım bı sıkıntım yok hava muhalefeti nedeniyle inş uzaktan gelicek arkadaşlarımızın yolculukları sorunsuz geçer ...!!!
akşam görüşmek üzere...
Görüşürüz ...
Birasdan çıkıcam eğer avrupa yakası e-5 üzerinden gidecek varsa haberleşelim 0544 315 21 83
ben 15 dakika sonra kartal migrostayım arkadaşlar irtibat için 0507 201 66 11 telefon numaram görüşmek üzere
şimdi eve geldim
harika bir akşam buluşması yaptık
öyle hararetli sohbetler okadar güzelbirortam vardıkş anlatamam
katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum
çok keyifli ve eğlenceli bir akşam geçirdik
unutmadan alp ekti bizi
bunun hesabınıda kesin sorucam bir dahaki sefere çaylar kahveler ondan
he birde kubilayda bu akşam bütün çayları bize haber vermeden gizlice ödedi
tüm arkadaşlar adına onada teşekkür ederim
tabiii gelenek bozulmadı yine buluşma sonunda tam muratla mekandan ayrılıp yola çıktık yine polis çevirdialkol muaynesi yaptı temizdik allahtan ama o an allahtan dedim bu özkan gelmedi gelseydi kesin içirirdi bizi sonra arabalar parka ehliyetler şubeye giderdi bizde tabanway eve dönerdik
Güzel bir akşamdı,katılan arkadaşlara teşekkür ederim
Çaylar önemli değil Coşkun abi afiyet olsun
herşey için teşekkürler güzel muhabbet dolu vakit geçirdik
Coskun abi geçmişten iplik anın harikaydı:):)
:):):)
Gerçekten güzel bi akşamdı hele sohbetlere bayıldım :) Bi tarafta teknik uzman bi tarafta elektrik uzmanı bi tarafta müzik uzmanı :D:D Katılan herkese teşekkürler...
Arkadaşlar dün aranızda çok istememe rağmen aracı çıkararamadığımdan bulunamadım. Umarım beni anlayışla karşılarsınız. Bir dahaki buluşmada sizlerle olmak dileğiyle organizasyonda emeği bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkürler.
resimleri beklıorz tolgay nerde resimler =)=) aranızdan çabuk ayrıldım ama kusuruma bakmazsınız mazeretim vardı herkezle tanıştıgıma memnun oldm bir dahaki buluşmada görüşmek üzere !!
arkadaşlar dün aranızda bende olmak çok istedim ama başka bir programım olduğundan katılamadım. Artık bir daha ki buluşmalara inş.
İyi vakit geçirmenize sevindim.
Uğur arkadaşımız cd jestinde bulunumuş. tühh kaçırdık. Sırf o cd gelirmdim :)
Resimlerinizi bekliyoruz..
Resim çekmeyi unutmuşuz sanki dimi sohbeti bırakıp zormu geldi ki hehe
Polis yanyana gp leri görünce : "taşkınlık yapmayın gençler" dedi ve gitti :)
Linea vardı altında gazladı gitti FİAT işte doğuşdan TAŞKIN
karanlık olduğu içn resimler pek çıkmaz gibi geldi bana onun için çekmedim ben ama Tolgay bikaç resim çekti şuan formda değil sanırım geldiğinde ondan isteriz umarım bikaç resim çıkmıştır güzel bi akşamdı fotoları kalsın bari bizde.
uğur dün akşam verdiğin cd manyak birşey
bütün gün eridim valla
dikkat ettimde cd yi aldıktan sonra benim araba km de 300 yakmaya başladı neden acaba yoksa cd nin motora bir zararımı var =))))
uğurun da arsiv sağlam anlasılan.bir dahaki buluşmaya bende güzel arşivimden sizlere hediye getircem. :D
Tahminimden de çok güzel bi akşamdı.1 saat gecikmeli gelmem bile büyük kayıp olmuş bana.Bi dahakine 1 saat erken gitcem telafi etcem. :) Ümit anıların gerçekten macera dolu.dinlemekten büyük keyif aldım. diğer arkadaşlar da çok kaliteli ve güzel arkadaşlar.Uğurcum cd ni gerçekten çok merak ettim.sen arabada cd ararken fazla kalamadım ama bak şimdi 2 dakka daha bekleseydim de cd ye bi göz atsaydım dedim.neyse ümitten bi ara dinlerim.Mustafa dostum hesabı sen ödemişsin.kesene Allah gani gani bereket versin.Çok teşekkür ederim.Bir dahakine de sen konuğumuz ol. Telaşımdan unuttum gittim.
Ayrıca formumuzun yaşaması için emeğini esirgemeyen ve değerli arkadaşlarla tanışmamıza vesile olan tüm saygıdeğer arkadaşlara teşekkür ederim.
SAYGILAR, SEVGİLER.
coşkun abi benim bilgisayarın yanına ip koymuşlar tesadüfe bak gördüm irkildim bian :D
abi foto yk yaw eksik kaldı buluşma
Muratcım ipi görünce değil, ipliği oraya koyanı görünce irkilcen.Takip edilmiş olabilirsin, arkana bi baksaydın. :))
allah tan tek değilim evde :D