Evet arkadaşlar 26.02.2012 saat: 14:00'da marmara forum mavi otoparkta buluşuyoruz. Gelmek isteyenler adını yazabilir.
özellikle tarık abiyide bekliyoruz.
tel numaram:05323106331 istediğiniz zaman arıyabilirsiniz.
1- murat gökdepe
2-
Evet arkadaşlar 26.02.2012 saat: 14:00'da marmara forum mavi otoparkta buluşuyoruz. Gelmek isteyenler adını yazabilir.
1- murat gökdepe
2-
[QUOTE=mrtgokdepe;644001]Evet arkadaşlar 26.02.2012 saat: 14:00'da marmara forum mavi otoparkta buluşuyoruz. Gelmek isteyenler adını yazabilir.
1- murat gökdepe
2- kunt özveren
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
birde siyah olsun yanınızda benide yazın![]()
1- murat gökdepe
2- kunt özveren
3-erkin cin gel baba gel
ѕєη вєηιм нєя gє¢є єƒкαяıм gözüм∂єкι уαşıм ѕιgαяα ∂υмαηıм ѕєη вєηιм ∂αмαя∂αкι кαηıм gözüм∂єкι уαşıм şαηℓı вєşιктαşıм.. кαℓвιмιη єη σятα уєяιη∂є вüуüк вιя уαηgıη ναя αℓєνℓєя ιçιη∂є.. вєşιктαş ѕαηα уємιη σℓѕυη.. вιтмєує¢єк ѕєν∂αη мєzαяıм∂α вιℓє.. çαяşı
SATILIK REMUS EGZOST
http://forum.grandepuntotr.com/satilik-parca/32546-satilik-remus-egzost-1-3-dizeller-icin.html
Guncelll
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
Kambersiz dügün olmaz ekledim gitti
Murat mesajını aldım geç olmuştu cevap yazamadım...
1- murat gökdepe
2- kunt özveren
3-erkin cin gel baba gel
4- 34ozkankurtuldu34 özkan kurtuldu 0541-648-02-52
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Bende varım bir aksilik çıkmaz ise, kunt abi farları arabayı unutma göremeden senin farları gideceğim fani dünyadan gözlerim açık....
Yaa aslında bu buluşmayı biraz geç vakitte yapsak daha iyi olmaz mı? Hatta cumartesi gecesi yapıp adam gibi bir yerde yemeli içmeli sazlı sözlü eğlenceli şekilde daha keyifli olur gibi geliyor ne dersiniz?
GÜNCEL
1- murat gökdepe
2- kunt özveren
3-erkin cin gel baba gel
5-BeCkS(tolga dulkadir) gelmeye çalışıcam en azından uğrıcam
6-Skystar37 Ramazan Erdemir
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
istanbul'da olsaydım kesin gelirdim; ancak iskenderun'dayım bu yüzden de gelemiyorum![]()
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
GÜNCEL
1- murat gökdepe
2- kunt özveren
3-erkin cin gel baba gel
Benide yazinburayida ben geleneksellestirdim :p kimbilir evolu son bulusmamiz olur belkide
GÜNCEL
1- murat gökdepe
2- kunt özveren
3-erkin cin gel baba gel
7-Wepster Gökay
Evet arkadaşlar buluşma yapılıyor sonradan gelemedigi için yorum yapanlar oluyor pişman olmayın katılın derim...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri