olsun tolga neyse o olsun.
Printable View
olsun tolga neyse o olsun.
Tabii ki kaç kişi olursak olalım gideceğiz...
+1
ya o kadar imreniyoruki bu buluşmalara daha antalya da sesi cıkan kımse cıkmadı. Bizde yapalım istiyorum.
cevahirin önü yani otobüs duraklarının olduğu bölüm savaş alanı gibi hele cumartesileri,tam neresinde,
Haklısın altan abi fakat çok düşündüm buluşma yerini kolay bulunabilir,ulaşılabilir ve adil bir yer olsun diye nitekim aklıma cevahirden daha iyi bir yer gelmedi...Ben otobüs duraklarının ilerisine dikkat ettim taksilerden bize yer kalmas otobüs durağından geride beklemekten başka çaremiz yok...En kötü ihtimal cep numaram var önceki msjlarımın birinde birbirimizi bulamasakta o şekilde irtibata geçeriz...
benim aklıma gelen otobüs duraklarının ilerisi oldu burger king var ya orası yada tam otobüs duraklarının orası olur. olmadı telefonlaşırız.
Evet orasıda olabilir...
doğru telefonlaşırız,
bugün,harika'mı demem lazım,kötümü,bir şeye şahit oldum,sanayii mahallesindeki tamirhanelerden birinde idim tamircide maslak dan sanayii mahallesine giderken sağda yola cepheli bir dükkandı,arabayı beklerken öylee sıkışmaya başlayan trafiğe bakıyorum,ne kadar sıkışık nerden kaçarım diye hesap yaparken,puntonun biri tatlı bayır a bir sarmış kaptırmış köklemiş nasıl geliyor ama trafiğin bayırın öbür tarafında ilerde sıkıştığını görmeden ahan dedim bir şey olacak,amcam farkettiğinde baktı olacak gibi değil,el freni ile o trafikte hiç kimseye dokunmadan nasıl ters çevirdi arabayı ,arka tampon arka tampona hizaladı arabayı durdu ve baktı dönmeye çalışsa trafiği iyice allak bullak edecek kavşağa kadar geri geri tamamladı,acayip komikti,o ilk arabayı çevirişinde etrafındakiler çil yavrusu gib dağıldı,bana göre kötü sonuçlanmadığı için harika bir görüntüydü,baktım bizden birimi diye ama sticker yoktu,bravo valla..
gece 12 den sonra katılabilirim, tabii o saate kadar takılırsanız...
yasin o saate kadar takılırsak kesin bir dürümcüde bulursun bizi :)
Aynen öyle tophanede bulamazsın sıkılırız o saate kadar :)
Bende gelmek ısterdım ama cumartesi gunleri calısıyorum.
Son durum...
1-siyah rüzgar
2- EviLDoeR
3- PLaTiNuN
4- jarahar
5- superfat
6- ansaid
7- mm_ısık
Hadi gelmek isteyipte gelemeyen arkadaşlar biraz daha zorlayın imkanları :cool0000:
hadi arkadaşlar inşallah biraz daha kalabalık oluruz.
kimler geliyor şimdi buluşma yerine??
aklımda abi dünden beri kendi kendime unutmamam gerektiğini söylüyorum :))