sonunda mekan ve zaman sonuçlandı. katılımın çok olması dileğiyle. yönetici arkadaşlarda ana sayfaya bir banner koyarlarsa sevinirim.
sunulucak yemek ve tesisin linki aşağıdadır. lğtfen kaç kişi geleceğinizi bildiriniz..
sabah açık büfe
öğlen 1.5 porsiyon karışık ızgara tabağı ( pirzola, köfte,sucuk,kanat,vs) yanıda sigara böreği salata ( mevsim-çoban) içecek kişi başı toplam fiyat 35 tl
Polonezky - Polonezkoy - stanbul'da Doayla Babaa :::
Konu civcivx tarafından (14/04/2009 Saat 22:14 ) değiştirilmiştir. Sebep: Başlık
Gazamız mübarek olsun en başa yaz beni adem abi![]()
Bence mekan oldukça güzel, fiyatta makul, liste oluşturmaya başlayabilirsiniz, daha ne bekliyorsunuz
1).....
2)
3)
.
.
.
.
lütfen kaç kişi geleceğinizi belirtiniz.
1-) adem ay (3 kişi)
2-) tolga yıldırır ( 5 kişi)
toplam : 2 araç 8 kişi
Konu siyah rüzgar tarafından (15/04/2009 Saat 10:45 ) değiştirilmiştir.
bende dahil 5 kişiyiz abi...
hadi hayırlı olsun bakalım .Katılımın fazla olması dileği ile ..
teşekkür ederim mehmet umarım katılım bizi üzmez.
Arkadaşlar hepimiz için hayırlı olsun. gelmek çok istiyordum tanışmak hemde muhabbet ortamı olamsını bakımından ancak bu hafta Pazartesi aracımı servise bıraktım aldığım günden beri MTA şanzıman ile problemlerim vardı maalesef geri vites dişlileri problemli imiş türkiyede hiç bir bayide bu parça yokmuş yurt dışından bekliyorlar ancak 2 haftada gelirmiş. inşallah başka bir zaman başka bir mekanda buluşabiliriz.
vedat sen gelmek iste aracında boş yer olan biri ve yakınında olan biri eletteki çıkacaktır.
inşallah tabiki gelmek isterim.
benıde yazın arkadaslar
Diğer şehirlerdeki arkadaşların buluşmalarına bakınca benimde mutlaka olmam gerektiğini ve keyifli bir pazar günü olacağını düşündüğüm bir organizasyon.
Ancak o gün şirketten arkadaşımın düğünü olduğu için katılamayacak olmak kötü oldu benim için.
Büyük şehirlerde (hele ki İstanbul gibi) böyle organizasyonlar yapmak küçük şehirlere nazaran daha zordur.
Onun için belirlenmiş bir tarihi erteletmek gibi bir talebim olamayacaktır![]()
Birdahaki buluşmaya inş.
Katılacak arkadaşlara da iyi eğlenceler dilerim.
2006 Grande Punto 1.3 Multijet 90Bg 6ileri 195/55 R16 + (SP) Hi-fi Ses -> 26 EsEs
Şimdiden iyi eğlenceler.
Haydi İstanbul
1)siyah rüzgar-Adem Ay (3 Kişi)
2)PLaTiNuN-Tolga Yıldırır (5 kişi)
3)buraks-burak duysak (1 kişi)
4)
günaydın herkese. neredesin istanbul .
Adam toplamaya çalışıyorum kalabalık gelecem ilanın linki iyi oldu bak eşimin şirketine mail attım kendi şirketime de bakalım ne kadar bahar havası solumak isteyen var sonuçları yazarım
Aslında insanları sopa ile getireceksin ya o da bi maharet kardeşim millete zorla güzel hava aldırmaya çalışıyoruz işte iyişallah bahane mesajları gelmez. Tam komedidir bu tip organizasyonlar adam toplamak uzun sürer vazgeçenler falan off kardeşim işin zor ben yardımcı olmaya çalışacam.
teşekkür edeirm hakan dediğin gibi lafa gelince sayı çok icraata gelince kimse yok![]()
Üniversitede kandindeyken duvarda bir yazı vardı onu aktarıyorum.
Uyuşturucu ve alkole karşı gençlik gücünüzü kullanın.
O da yetmez ise kahveden adam toplayın.
HAdi beyler bahar bir sonraki sene gelecek yazın da bu aktivite yapılmaz sıcaklardan dolayı henüz kene falan çıkmadan meydana 26 nisan iyi bir karar olacak. Kahveden değil puntocuların forumundn toplayacağımız adamlarla neşeli br gün geçirmek yanımıza kar kalacaktır.
Bagaja şimdiden futbol topumu koydum sizlerde voleybol falan ayarlayın işte. Saygılar.
hakan bende her sitedeki her istanbulluya mesaj atıyorum
listenin devamı
1)siyah rüzgar-Adem Ay (3 Kişi)
2)PLaTiNuN-Tolga Yıldırır (5 kişi)
3)buraks-burak duysak (1 kişi)
4)narkoz30-hakan onur ( ? kişi)
Maalesef, gelemeyeceğim, önceden yapılmış programımdan dolayı. Çok da istiyordum aslında. Yeni araba, yeni forum, yeni arkadaşlar...
Katılacaklara iyi eğlenceler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri