İst.den yeni döndüm :( katılmak isterdim gerçekten. Şimdiden iyi eğlenceler...
Printable View
İst.den yeni döndüm :( katılmak isterdim gerçekten. Şimdiden iyi eğlenceler...
sımdıden ıyı eglenceler.umarım guzel ve kalabalık bır bulusma olur...
Pek kalabalik olmayacak gibi kimseden ses yok :(
Son durum nedir? İstanbul'lu arkadaşlar. Hadi bir el atın şu konuya.
istanbuldan ses yok böle giderse mayısa ertelemek zorunda kalıcaz.
az kişi de olsa buluşun Adem. gelemeyenler çatlasın. ilerde muhakkak sayı daha da artacaktır.
Ben gelecektim ancak son dakkaya kadar belli değil. Cevap bekliyorum hala.
bugün tolgayla (platinun) tanıştım iş yerine kısa bir ziyaret yaptım. onunla konuşmamız eğerki kimse gelmeyecek ise beraber bu hafta sonu yapılacak tuning fuarına gitmek olacak. koskoca istanbulda 3 kişiyi toplayamadık.
Eyvallah abi ayağına sağlık ayak üstüde olsa güsel bi sohbetti (bi dahakine yemeğe beklerim :)) Umarım bu tanışma diğer istanbullu arkadaşlara da örnek olur dicem ama pek göremiyoruz onları sitede msj atarken falan neyse hafta sonu pazar günü adem abinin de dediği gibi tuning show'a gelmek isteyenler olursa bekleriz...
bir aksilik olmaz ise sizlere katılabilirim tolga
Başlığı değiştirmek lazım polonezköy diilde yeşilköy buluşması diye :) Evet pazar günü siyah rüzgar ve buremirle birlikte cnr expo center yeşilköyde yapılacak tuning showa gitmeyi planlıyoruz ilgilenen arkadaşlar olursa buluşma,tanuşma için saat ve yer konusunda belirleme yapacağız...
Topiğin suyu çıktı ama :S
kimseyi darıltmayalım buluşmayı bozmak bize yakışmaz buluşma noktası esastır..
Hiçbişeyin suyu çıkmadı sadece bu hafta ki polonezköy buluşmasının katılımın çok az olmasından dolayı mayısa erteleneceğini sölemişti siyah rüzgar...Bizde bunun üstüne madem buluşma ertelenecek tuning showa gidelim dedik ilgilenen yada gelecek olan varsa bu şekilde bi tanışma buluşma ayarlanır diye düşündük lütfen abartmayın kimsenin darılacağı kırılacağı bişey yapılmıyo...
Arkadaşlar, zaten bu şekilde buluşma sayıları ve katılımcı sayısı artmakta.Bugün 2 kişi tuningshow a gidersiniz yarın 4 kişi cafeye gidersiniz ve arkası gelir.Önemli olan GP Severler olarak birlikte vakit geçirmek, nereye gidildiğinin ve ne yapıldığının önemi yok...
Polenezköy buluşması hala geçerlimi yoksa iptal mi oldu?
Büyük ihtimalle ertelenecek berk ama tuning show'a gideceğiz bikaç arkadaş katılmak istersen haber verirsin...
önceki bulusmayı ben duzenlemistim, kucuk bi bulusma diyorduk, 10 kişi gelicez dedi, liste yaptık, son gune kadar 12 kişi falan oldu daha sonra bulusma yerine gittiğimizde toplamda 2 kişiydik.... bu yuzden simdiye kadar hic yorum yazmadan bekledim, bakalım ne olucak diye? ama sonuc aynı oldu...
Walla haklısın o buluşma başlığını gördüğümde kaçırdım diye üzülmüştüm ama son msjları ve resimleri gördüğümde inanamadım ne yalan sölim içimden yuhladım yani kötü bi durum o kadar kişi gelicek diye beklerken topu topu2 kişiyle buluşma gerçekleşsin...Neyse ki biz daha toplanamadan ertelendi buluşma ama adem abiyle (siyah rüzgar) tuning showa gideceğimiz kesin tesellimiz bu hiç diilse :)
2 gün var buluşma tarihine hala kimseden ses yok. ardanın(abnew) dediği gibi önemli olan mekan değil birlikte olmamız. polonezköy işi olmadı bu saatten sonra yığılma olacak değildir. gelmek isteyen arkadaşlar varsa fuara gidelim. piknikten daha çok dikkat çeken bişey belki buna katılım fazla olur :)