Yer-tarih gibi konular netleşince yönetim ana sayfaya buluşma ile ilgili banner koyabilir.
Printable View
Yer-tarih gibi konular netleşince yönetim ana sayfaya buluşma ile ilgili banner koyabilir.
İstanbul buluşması çok güzel olur. Dostum yönetim olarak her türlü destekle arkandayız. Senden güzel bir organizasyon bekliyoruz.
arkadaslar benıde ekleyın bulusmaya
liste dolmaya başladı mangalları hazırlayın arkadaşlar :)
1- adem ay
2- kadir k.
3-vedat küçük
4-tolga yıldırır
5-burak duysak
Başlangıç için iyi gittik ama durduk :)
acele etme tolga kalabalıklaşmaya başlıyoruz ben istanbullu arkadaşlarada özelden mesaj atıyorum.
tamam abi süper...
Ben de gelebilirim. Ben her daim boşum işsiz güçsüzüm :) şaka bir yana bolca vaktim var mümkün mertebe fotograf çekmeye gidiyorum zaten hafta içinde. Belgrat ormanları gerçekten muhteşem olur ama oraya da gelenlerin çogu seviyesiz şekilde eğleniyorlar özellikle pazar günleri oraya gidip oturacak bir yer bulmak işkence bulsanız da hemen yanınıza birilri gelir illa rahatsız edilecek kadar sıkışıklığa maruz kalırsınız. :) malum havalar ısınıyor şu sıralar pijamalı bıyıklı koca göbekli kalbalık aileli bir dolu insan minibüsleri ile piknik alanlarını dolduracaklar bence yer seçimi iyi olmalı yoksa huzursuz oluruz iyi bir organizasyon olursa paralı bir yere de gidilebilinir sonuçta tanışma kaynaşma yeni dostluklar edinme çok güzel bir olay ben varım kısaca ama yer konusunda güzel bir yer ile anlaşılması kaydıyla. :) Saygılar
orda bir bölge var masa için 20 lira istiyorlar orayla konuşulabilir. dediğin gibi bir bölge olursa nede olsa ailelerimizle geleceğiz ters bir durum olmasın.
1- adem ay
2- kadir k.
3-vedat küçük
4-tolga yıldırır
5-burak duysak
6-hakan onur
Ters durum felan yaşamazsınız merak etmeyin. Kalabalık grup olacaksınız :)
ondan şüphe yok :) biz erkekler için sorun yok ama bayanlar ve çocuklar tedirgin olmasın.
dediğim gibi piknik için bir alan var belgrad ormanında masa için 20 lira isteniyor 2 masayada rhatlıkla 5 yada 6 aile oturabilir. yada bir mekan düşünülür kahvaltı için. arzu ve isteklerinize göre belirlenebilir.
şimdi araştırdım da özel işletmelerinde mekanları var ortalama menü fiyatı 40-70 tl arası değişiyor.
fazla pahalıya kaçmayın bence. maksat herkesin bir arada olacağı sıcak bir ortam olması.
bence de pahalıya kaçmamalı zaten katılımda nazlıyız...
merak etmeyin siz uygun bir rakam ayarlayacağım kimseyi kırmayacak üzmeyecek. yönetici arkadaşlarda ellerinden geleni yapıyoorlar bu buluşma için teşekkür ederim hepsine.
emeği geçen herkese teşekkürler...
Herkese günaydın iyi haftalar...
günaydın . bugün araştırma yapıyorum bize uygun bir alan bulmak için. bugün net bir tarih olur diye düşünüyorum.
kolay gelsin abi umarım netleşir...Bu arada diğer illerin forumlarına bakıyorumda hareketlenme var bizden ötürü