-
Ana Forum Konular / Mesajlar Son Mesaj
Fiat Türkiye Forumu 2006'dan beri sizlerleyiz...
-
Genel
(64 Kişi İçerde)Fiat Punto, Grande Punto, Punto Evo, Bravo, Linea ve Egea ile ilgili genel paylaşım forumu.
Alt Forum:
Eylemler:
Forum İstatistikleri:
- Konular: 10.370
Son Mesaj:
-
Teknik Yardım
(115 Kişi İçerde)Punto, Grande Punto, Punto Evo, Bravo, Linea ve Egea ile ilgili teknik yardım istekleri, sorunlar ve çözüm önerileri.
Alt Forum:
Eylemler:
Forum İstatistikleri:
- Konular: 13.115
Son Mesaj:
-
Servis
(13 Kişi İçerde)Fiat yetkili ve özel servisler hakkında herşey. İstanbul Fiat Servisleri, Ankara Fiat Servisleri, İzmir Fiat Servisleri. Servis fiyatları, servis bakımları, tamir, onarım, hasar giderme, periyodik bakım, yıllık bakım, bakım ücretleri, en çok memnun kalınan servisler.
Alt Forum:
Eylemler:
Forum İstatistikleri:
- Konular: 2.494
Son Mesaj:
-
Yedek Parça
(5 Kişi İçerde)Fiat Punto, Grande Punto, Punto Evo, Bravo yedek parça, orijinal yedek parça, fiyat, tedarik, hakkında paylaşım bölümü.
Eylemler:
Forum İstatistikleri:
- Konular: 722
Son Mesaj:
-
LPG
(4 Kişi İçerde)Fiat Punto, Grande Punto, Punto Evo, Bravo araçlara LPG sistemi montaj, bakım, karşılaştırma.
Eylemler:
Forum İstatistikleri:
- Konular: 407
Son Mesaj:
-
Modifiye
(63 Kişi İçerde)Punto, Grande Punto, Punto Evo ve Bravo ile ilgili modifiye, modifikasyonlar, mod, aksesuarlar. Motor, yürüyen aksam, dış görünüm, ışık sistemleri, xenon, ses sistemleri, navigasyon vb.
Eylemler:
Forum İstatistikleri:
- Konular: 5.685
Son Mesaj:
-
Lastik ve Jant
(19 Kişi İçerde)Oto lastik, yol lastiği, performans lastikleri, kar, kış lastikleri, lastik önerileri, marka lastik, tekerlek, ebat, jant, basınç, psi, bar, tecrübeler.
Eylemler:
Forum İstatistikleri:
- Konular: 699
Son Mesaj:
-
Yakıt
(11 Kişi İçerde)Akaryakıt, benzin, kurşunsuz, dizel, mazot, petrol, fiyatları, karşılaştırmalar, pompa satış fiyatları, indirimler, zamlar, tüketim değerleri.
Eylemler:
Forum İstatistikleri:
- Konular: 708
Son Mesaj:
-
Araç Bakımı ve Temizlik
(8 Kişi İçerde)Fiat Punto, Grande Punto, Punto Evo, Bravo temizlik, iç, dış bakım, motor koruma, boya boruma, pasta, cila, leke çıkartma ve genel temizlik.
Eylemler:
Forum İstatistikleri:
- Konular: 919
Son Mesaj:
-
Kasko Sigorta MTV
(6 Kişi İçerde)Araç kasko, sigorta, tescil, devir işlemleri, vergiler, trafik sigortası ve MTV (Motorlu Taşıtlar Vergisi) hakkında.
Eylemler:
Forum İstatistikleri:
- Konular: 305
Son Mesaj:
-
Makale
(4 Kişi İçerde)Otomobil, teknik bilgi, nasıl yapılır, araştırma inceleme yazıları, izlenceler, detaylı anlatım, kişisel özgün yazılar, makaleler.
Eylemler:
Forum İstatistikleri:
- Konular: 232
Son Mesaj:
-
Tanışma
(3 Kişi İçerde)Yeni üyelerimizi tanıyalım. Yeni üyelerimiz lütfen konu açmadan önce kendinizi bu bölümde tanıtınız.
Eylemler:
Forum İstatistikleri:
- Konular: 3.302
Son Mesaj:
-
-
Diğer Konular / Mesajlar Son Mesaj
Diğer forum bölümleri...
-
Üye Garajı
(9 Kişi İçerde)Fiat Punto, Grande Punto, Punto Evo, Bravo üye araç bilgileri, donanım özellikleri ve fotoğrafları.
Eylemler:
Forum İstatistikleri:
- Konular: 1.415
Son Mesaj:
-
İlanlar
(30 Kişi İçerde)Her türlü ilanlarınız. (İlan konusu açmadan önce ilan kurallarını okuyunuz)
Alt Forum:
Eylemler:
Forum İstatistikleri:
- Konular: 6.439
Son Mesaj:
-
Kampanyalar (Dükkanlar)
(17 Kişi İçerde)
Ticari içerikli konular bu bölümündedir.
Kendi dükkanınızı açmak istiyorsanız yönetim ile irtibat kurunuz.Eylemler:
Forum İstatistikleri:
- Konular: 143
Son Mesaj:
-
Toplantılar, Buluşmalar
(26 Kişi İçerde)Toplantılar, buluşmalar ve aktivitelerle ilgili haberleşme bölümü.
Eylemler:
Forum İstatistikleri:
- Konular: 1.178
Son Mesaj:
-
Abarth
(21 Kişi İçerde)Fiat Abarth, Abarth Turkey, Abarth Türkiye, Abarth Aksesuarlar, Modifiye, Abarth Punto, Abarth Grande Punto, Abarth Punto Evo, Abarth 500 hakkında teknik bilgi, özellikler, fiyat.
Alt Forum:
Eylemler:
Forum İstatistikleri:
- Konular: 65
Son Mesaj:
-
Diğer Fiat Binek Modelleri
(13 Kişi İçerde)Linea, Albea, Palio, 500, Siena, Idea, Panda, Sedici, Stilo, Marea, Brava, Coupe, Croma, Strada, Tempra, Tipo, Uno, Doblo Panorama, Fiorino, Freemont, Yeni Linea, Viaggio
Eylemler:
Forum İstatistikleri:
- Konular: 486
Son Mesaj:
-
Diğer Marka Araçlar
(12 Kişi İçerde)Fiat markası dışında kalan tüm taşıt marka ve modelleri için genel, teknik yardım, modifiye ve servisler hakkında paylaşım bölümü.
Eylemler:
Forum İstatistikleri:
- Konular: 851
Son Mesaj:
-
İstek, Öneri, Şikayet
(3 Kişi İçerde)Fiat Punto Türkiye, Grande Punto Türkiye, Punto Evo Türkiye, Bravo Türkiye forum sitesi ile ilgili istekler, şikayetler, sorunlar ve çözümleri. (Sohbet yazışmaları için diğer bölümleri kullanınız. Cevaplanan konu silinir ya da kilitlenir)
Eylemler:
Forum İstatistikleri:
- Konular: 327
Son Mesaj:
-
Serbest Kürsü
(50 Kişi İçerde)Resim, fotoğraf, fıkra, karikatür, güncel olaylar, haberler, spor, bilişim dünyası tarzında paylaşım bölümü.
Alt Forum:
Eylemler:
Forum İstatistikleri:
- Konular: 8.992
Son Mesaj:
-
Yönetimden Duyurular
(3 Kişi İçerde)Fiat Punto Türkiye, Grande Punto Türkiye, Punto Evo Türkiye, Bravo Türkiye forum yönetiminden duyurular.
Eylemler:
Forum İstatistikleri:
- Konular: 60
Son Mesaj:
-
Forum'da Neler Oluyor?
Fiat Punto | Grande Punto | Punto Evo | Bravo | Fiat Türkiye Forumu İstatistikleri
- Konular
- 59.323
- Üyeler
- 41.001
Son kayıt olan: oguzhanerdl, Hoş Geldiniz!
Herkese merhaba arkadaşlar fiat grande punto aracıma spor yay takmak istiyorum, bir tane buldum apexi marka arabayı 5cm basıyormuş, tekerle davlumbaz şuan stok hali 8cm. 5cm çok mu basık olur...
fiat grande punto aracıma spor yay...