geçmiş olsun kardesim
Printable View
geçmiş olsun kardesim
geçmiş olsun hocam.
geçmiş olsun fırat kardeşim,arkadaşların da dediği gibi her şeyin başı sağlık...
oncelıkle gecmıs olsun dıleklerımı ıletıyorumm..halen arac satın almayı dusunuyormusunuz ...fıyat aralıgınız nedır
Çok teşekkürler,geçen hafta 16250 ye 20000 km de bi starjetle anlaştım,fakat daha sonra arkadaşla arabanın kredisini kapattıktan sonra ruhsattan rehin kaldırma vs işlemleri konusunda anlaşamadık vazgeçtim.
Şu an benzinliye 16250,dizelede 17000 civarı para verebilirim.
ozhanibahim35@hotmail.com eklersenz goruselım
Ekledim görüşelim hocam.
ozur dılerım eksık yazmısımm
ozhanibrahim35@hotmail.com
Kardeşim buyuk gecmıs olsun,herseyın bası saglık,saglık yerınde olmayınca motorun sesıde zevk vermıor ınsana.inşaalah her şey dıledıgın gbı olur.
hocam honda al ama grandepunto yu mumla ararsın
bende 2008 civic premium paketten vardı sattım kurtuldum allaha şükür ... bir daha hondamı
Hocam Honda'dan bu kadar tiksinen ilk sizi gördüm valla.:)
Ne sorun yaşadınız bilmiyorum ama,ben zaten Gp kullanıcısıydım,benim başımı çok ağrıttı sattım,şu an 15 lere active fire'lar,17 civarı dizeller var.Bu paralara abs'siz tipi kayık fiestaları almaktansa gp ne kadar sorun çıkarırsa çıkarsın gene tercih sebebi olacaktır.
Abi benzinli araba az yakan diyen varsa yalan söyler,kaldı ki ben accorddan biliyorum su gibi çektiğini.Ben aldığı gün lpg taktırmak isteyen insanlar biliyorum civice.Genel olarak kronik olarak çok problemli bir araç değil kastetmek istediğim buydu.