umarım kısa sürede istediğin fiyata bi alıcı bulursun şimdiden alanada satanada hayırlı olsun gerçekten güzel araç
23.250 > 22.500
12 Aralıkta askere gitmem sebebi ile aracımı satmaya karar veridm arkadaşlar.
2006 model Fire Dynamic
Skydome
15" Alaşım Jantlar
Konfor Paketi
Ve orjinal olmayan spor paketlidir ( spoiler evsandan + marşpiel poliset + ses sistemi sp deki hifi sistemden çok daha iyidir)
sorunlu olan City motoru servisinde yenilenmiştir.
49.500 km dedir ama satılana kadar 50 bin olur
Tamamen servis bakımlıdır.
İstanbul içi elden tercihimdir
detaylar için okanka@hotmail.fr
0530 220 07 99
0216 419 66 97 (hafta içi sabah 8 akşam 5)
Link: Tofaş - Fiat > Punto > Grande Punto 1.4 Fire Dynamic > Pırıl pırıl, Orjinal, Kazasız, Boyasız Grande Punto.. 49.500 KM #11290716 - Sahibinden.com
Konu CesSpOoL tarafından (10/11/2008 Saat 18:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: iLan..
umarım kısa sürede istediğin fiyata bi alıcı bulursun şimdiden alanada satanada hayırlı olsun gerçekten güzel araç
İnşallah Zafer ben askere gitmeden satılırda ufak tefek açıkları kapatır öyle gideriz..
Hayırlı satışlar![]()
hayırlı satışlar
hayırlı satışlar kardesım
Hayırlı satışlar güzel araç alanada şimdiden hayırlı olsun
kardeşim hayırlı satışlar. gönlüne göre olur inşallah....
İnşallah.. Allah kısmet ederse askerden dönünce de beyaz bi t-jet ya da beyaz bi leon : )
Foruma Özel fiyatı 22,500 oldu arkadaşlar..
hayırlı satıslar.bu pıyasada arac satmak sabır ıster.Allah yardımcın olsun...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
hayırlı satışlar
ama piyasa çok kötü.
istediğin fiyata inşallah satarsın. ama o fiyat a dizelleri gidiyor.
22,5 milyara cam tavanlı konfor paketli alaşım jantlı ses sistemli dizel var mı : ) ?
Halen satılık : )
Konu OzzY tarafından (12/11/2008 Saat 01:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood- lütfen kuralları okuyunuz
Hayırlı satışlar dostum...
aracın cok güzel hayırlı satıslar okancım...lpg yi pital ettin sanırım.
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
kıyamadım deldirmeye : )
22.000 YTL oldu arkadaşlar..
Arkadaşım garantisi bittimi aracın.Kaç beygir ? ve Esp ASR varmıdır araçta .Bir arkadaşım E.Kırmızı grande arıyor bendekide bu renk onun hoşuna gidiyor kendisine bu akşam bilgi vericem.
Valla arkadaşım araban gerçekten çok şık ama fiyat fazla bana göre.
Şöyleki. Senin araç 77 hp ama skydome ve alaşım jant var(açıkçası alaşım jantlar gibi şeyler malesef para etmiyor).
Sky dome farkı 1700
şimdi benim araç 95 hp 6 ileri.
77 ile 95 arasında 1250 fark var
benim araç 27.000 km de ve 20.000 e vermek istiyorum çok diyorlar ve alıcı yok açıkçası.
senin araç 50.000 km de gayri gerisini sen hesapla işte.
Hayırlı olsun inşallah
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri