Bence arkadaşın verdiği rakam normalde senin verdiğin rakam baya düşük 20 000 e hemen satılması lazım senin araç ..Piyasa gerçekten çok kötü yoksa 95 lik bir araç hem dynamic hemde 27 000 de çok iyi fiyat .Valla pes...
Bence arkadaşın verdiği rakam normalde senin verdiğin rakam baya düşük 20 000 e hemen satılması lazım senin araç ..Piyasa gerçekten çok kötü yoksa 95 lik bir araç hem dynamic hemde 27 000 de çok iyi fiyat .Valla pes...
bnm 1,4 starjet 95hp 22-23 verseler bende satıp tjet alcam valla 16,000km de daha araba 2006 model kp sp 15"aj herşey var skydome hariç:D
İnşallah senin içinde hayırlısı olur. ama para etmiyor değil bunlar sonradan yapmaya kalkınca hep para tutan şeyler.. motor seçeneği 77HP performans açısından 95 gibi olmasada iş görüyor ama skydome sonradan yapılacak birşey değil ve aracın havasını tamamen değiştiriyor. bu yüzden fiyatı makul görüyorum. ayrıca sıfır alırken 1700 ytl sonradan yapmak için yanlış hatırlamıyorsam 4000 ytl ye yakın bir bedel ödüyorsunuz. tıpkı orjinal kolcağın konfor paketi ile geldiğinde 750 tek almak istediğinizde 700 ytl olması gibi.. saygılar..
hayırlı satışlar olsun kardeşim. bence fiyat gayet makul aracın çok temiz ve bakımlı, üzerindeki donanımda gayet iyi...
Araç satıldı gibi.. pazar gününe kadar rezerve.. o olmazsa ikinci bir alıcı var bekleyen.. o da olmazsa kalır : )
Araç 2. alıcıya satılmıştır arkadaşlar. Vatana millete bana ve yeni sahibine hayırlı olsun.
hayırlı olsun:)
Hayırlı olsun Okan. Kaça gitti güzelim GP..
alanada satanada hayırlı olsun
Hayrlı olsun aracın çok güzel vede uygun gitmiş ,Alanada satanada hayırlı olsun :)
Abi 21 e verdim. Beklemeye vakit kalmadı haftaya gidiyorum askere. Alan arkadaş hayrını görsün.. İçim gitti bi yandan ama hayırlısı olsun ne yapalım : (
tekrar hayırlı olsun konuyu kitleyebilirmiyim:)