araç sahibinden com da ilan numarası (#9645338)
Printable View
araç sahibinden com da ilan numarası (#9645338)
araca baktım sen bana olacak rakamı söyle uyarsa nakit alacam
vtec-alp@hotmail.com
ilan numarası: (#9645338)
kardeş 33 lira para isteniyor pendikte galeride aynısı 28 lira hatasız 20 binde sahibindende ilanı var birde sizin aracın bagaj kapaği boyalı palio artı 12 lira daha fazlası olmaz
21,500 Liraya Punto Satilmiştir
.
32000 son olur fiyatıdır. ben bu arabayı 2.5 ay önce aldım. biraz kredi yükümüzü arttırdı. o yüzden beni pek sıkmayacak (ekonomik açıdan) bir araçla değiştirmek istiyorum. yada 2 . bir aracım daha var (kız kardeşim kullanıyor) getz onu elden çıkarmam gerekecek . ama satmak için acelem yok. o pendikte galerideki araca bu arabayı almadan önce bakmıştım . iyi görünüyordu. ama expertiz raporunda 4500 ytl masraf çıkardılar. bayada bir çiziği vardı. biraz hor kullanılmış bir araba , sana tavsiyem 207 gt almadan önce mutlaka servisten expertiz al. (120 ytl) yoksa ben şu anda sahibinden comda yeralan istanbuldaki bir araç hariç tüm araçlara baktım. yalnızca en temiz 207 gt olduğu söylenen bir araç var, o iyi olabilir ben alırken yoktu.benim bu aracı alış fiyatım 31.500ytl dir. . bu arada arabanın bagaj kapağındaki boya ,sol üst kısmında yapılmış olan lokal yamadır, 1/4 lük kısımda. daha önce palioda kullandım 3 ay süreyle, onu kesinlikle istemem.
birde pendikteki arabayı 27000 e bırakıyorlar.
bu arada forum bilgilerimdeki aracıda nişanlıma almıştım. gerçi 2 ay önce pert oldu. şimdi yerine koyma çalışmalarıda yapıyorum.
sigortanın 2008 1.4 fire dinamik dualogic 4000 km deki araca pazarlık sonucu biçtiği değer 22.750 oldu. aracını iyi fiyata satmışsın hayırlı olsun.
araç satıLmış, aLana ve satan arkadaşa hayırLı oLsun.