bu fiyat çok geldi ben 1-2 ay önce 2007 active full+full aracımı 22.000 ytlye satmıştım bilenler aracımı biliyo nasıl olduğunu
arkadaslar aralık ayında arabamı satmaya karar vermiştim ama daha sonra vazgectim suan paraya ihtiyacım oldugu için puntomu satıyorum fiyat 21.500 arac resimlerini ekliyorum arac park sensörlü active modelidir garantisi devam etmektedir.. ilgilenen arkadaslarla ayrıntılı görüşebiliriz..
bu fiyat çok geldi ben 1-2 ay önce 2007 active full+full aracımı 22.000 ytlye satmıştım bilenler aracımı biliyo nasıl olduğunu
takas düşünürmüsünüz ?
95 model 1.6 klimalı corolla ile
arkadasım sagol ama takas düşünmüyorum zaten nakit için satıyorum aracımı yoksa satmıcam..yinede sagol ilgin için..
arkadaslar en son 20.500 e bırakıyorum guncel fiyat..
iyi satışlar.
fiyat güncel 20500
guncel
arkadaslar fiyat 20000 ytl güncel ilgilenenler ile görüşelim
Konu erdiyilmaz tarafından (26/05/2008 Saat 12:00 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı satışlar olsun...
hayırlı satışlar inşallah istediğiniz fiyata alacak bi alıcı bulursunuz
Yani dizel bir araç ve birçok güvenlik donanımı da olan bir araba bu punto ve 20 ye gitmiyor hayret edilecek durum. Valla ben de dahil olmak üzere yeni alanların baya güzel elinde patladı demek ki bu arabalar. İnşallah en kısa zamanda satar ihtiyacını karşılarsın arkadaşım.
valla suan piyasa durgun ondan sanırım arayan ve bakan cok begenende ama alan yok![]()
fiyat güncel 20000 ytl
umarım en kısa sürede istedigin fiyata satılır
arkadaslar fiyat 19500 fiyatı düşürdüm..
Merhaba,
Bu siteye yeni üye oldum. Ben düşünüyorum böyle bir aracı. Ancak Ankaradayım. Araç kaç km de?
Umarım dilediğiniz fiyattan verebilirsiniz.
Konu wisher tarafından (12/02/2008 Saat 10:23 ) değiştirilmiştir.
arkadaslar hiç mi ilgilenen yok bu sitede baska arayanlar var ama grande puntonun forum sitesinden ilgilenen yok heralde fiyat hala güncel 19 500
arkadaşım nihayetinde burası bir alış veriş forumu değil. ihtiyacı olan olursa yanıt bulur sorun ki zaten sitenin %99 unda zaten bir adet gp mevcut.
ya`sitede gp bulunmasindan ziyade zaten suanda %1.01 fazizle 36 ay vade arti 5000 ytl pesin para ile bir gp alabiliyoruz 23500 ile 25500 arasi degisiyor fiyatlar.. yani anlayacaginiz verdiginiz fiyat cok yuksek... bu para`verilecegine 0 arac alinmasi daha mantikli...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri