Bu tip mallar sahibinden.com da güzel satılıyor. Yayları foruma yazmıştım kimse ilgilenmemişti ama sahibinden.com da her hafta 4 kişi falan arıyordu. Sonunda da verdik gitti tabi. Hayırlı satışlar.
Alfa Romeo 156 2.0 a ait silindir kapağımı satıyorum.Kesinlikle sorunsuzdur Aracımı atmosferik olarak yüklediğim için başka silindir kapağı aldım.
Silindir kapağı -egzantirikleri -kasnakları-varyatörü dahildir.Fiyat için siz verin ben satayım![]()
Bu tip mallar sahibinden.com da güzel satılıyor. Yayları foruma yazmıştım kimse ilgilenmemişti ama sahibinden.com da her hafta 4 kişi falan arıyordu. Sonunda da verdik gitti tabi. Hayırlı satışlar.
hayırlı satışlar... motor yenileme yapan yerlere sor bakalım birde servislere burda satamazssın gibime geliyor![]()
Bakalım zaten glba aracı satıyorum bu parça ile beraber vericem alan arkadaşa
sende arabayı amma yapmıssın yaaaarabanın her yerınden delı parcalar cıkıyo.hayırlı satıslar...
![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
valla ole bi ton edek parçası var elimde
göstergeler abs beyni imbo beyni araç beyni silindir kapağı gırtlak dolu varyatör panjurlarıo daha neler neler kapılar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri