Aynısından ben de sipariş ettim fakat montaj olayındaki zorluğu duyunca moralim bozuldu çünkü. Umarım bir şekilde halledebilirim :S Koltuk sökmekle felan uğraşmak istemiyorum.
Printable View
Aynısından ben de sipariş ettim fakat montaj olayındaki zorluğu duyunca moralim bozuldu çünkü. Umarım bir şekilde halledebilirim :S Koltuk sökmekle felan uğraşmak istemiyorum.
aynen katılıyorum arkadaşa lütfen bu konuda duyarlı olalım. femoli özellikle sana sesleniyorum. montaj konusunda bize yardımcı olursan seviniriz. özellikle benim kolçak bir kaç güne geliyor. foto lu anlatımını bekliyoruz. bende matkap felan da yok normal tornavidayla kascam ne diyorsun...??
ben de alacaktım geçen femoliden bu kolçaktan. ama şu resmi görünce vazgeçtim.
https://img212.imageshack.us/img212/...0305oz1cc6.jpg
bu arada resim 'ten alıntıdır.
daha güzel bir montaj resmi var mı?
Bekleyin arkadaşlar bekleyin o sökülmeden takılamaz olaylarına bir son vereceğim vede montaj nasıl oluyormuş göstereceğim
Faruk tuzlu kardeşim acilen sesimi duyuyorsan buraya gel gelirken bombalardanda getir :D:D
tekrar söylüyorum. her ile bir femoli istiyoruz. evet evet istiyoruz
bekliyoruz femoli teşekkürler... :)
4 adet vidası var dediğim gibi ön taraftaki vida yerlerinden sıkmak imkansız kim ne derse desin koltuklar sökülmeden o ön taraftaki vidaları sıkmaz imkansız . . .
Göz Var Nizam Var Yaw .. .
Ben Arka kısımdakileri sıktım Ama ön tarafları içeriden hızlı yapıştırcı ile yapıştırdım . . .
zaten ayarlı olmasına rağmen en kısa hali bile kolunuzu epey yukarıda bırakıyor bunuda alt ayaklarını 3 cm keserek çözdüm benimki şu anda muazzam güzel oldu . . .
orjinal gibi ve bir o kadar da sağlam
Saygılar . . .
https://forum.grandepuntotr.com/kamp...tml#post144740
Buyrun arkadaşlar imkansızı nasıl takılmış tıkalyın :)
haaah şimdi oldu be mehmet abi söyliyim neden imkansız :D:D
ayaklar farklı :D:D
izmire gidince foto koyarım görürsün ne kadar imkanlı
ekleme:
resimlere tekrar baktımda farkettimki ayarklar farklı değil eksik mehmet abi malzemeden çalmış :D
kutusunda görüldüğü gibi diğer ayaklarıda monte ederseniz öndeki deliklere vida atmak için T şeklinde ufak bi tornavida lazım...
Koçak satılmıştır arkadaşlar.
grandédrivér
Tolga Ömer TAKMAK
iyi günlerde kullanman dileğiyle
güle güle kullan tolga abi. çok güzel bir kolçaak