-
Abi ben bunu her zaman anlatmaya çalışıyorum fakat herkes karşı çıkıyor.Bi arabanın modifiye edilmesi o arabaya artı bi değer malesef kazandırmıyor.
Çünkü çıkın pazara,yada galerilere gidin aynı arabanın boşu var ve daha ucuz.Bu sefer alıcı kişi benim zaten jantla filmle işim yok diyo boş ve ucuza yöneliyor.Yada sanada sök üzerindekileri öyle sat diyor.
Aynı zamanda bu işlerden anlamayan biriside,bu arabayla çok oynanmış diyip uzak ta durabiliyor.
Bugün en çok emotionlar satılırken zarar ettiriyor.Ama ben 25500 e aldığım active Gp'yi yazın 23500 2 hafta sürmedi sattım.Üstelik üstündeki yayları da alıp ayrıca Ufuk abi ye sattım.Çünkü artık çift airbag,abs ve klima müşteri memnuniyetini karşılıyor ve donanımlar audi,bmw gibi araçların satışında etkili oluyor.
Tavsiyem stock hale getirip satman Bora abi.Yoksa hem emeğine hem cebine yazık olucak.
-
Haklısın Fırat yazdıklarına tamamen katılıyorum ve eğer bir daha ilerde araç alıcak olursam arabaya bir çöp dahi yaptırmıycam,buna da yaptırdığıma emeğime hacadığım paraya pişman olmuş durumdayım son zamanlarda..Dediğini yapmak için ise ne fırsatım nede gücüm var maalesef..Şimdilik acelem de yok aslında ama dur bakalım ne olucak hayırlısı..
-
Aracın bazı parçaları ayrı olarak satıldı....
-
hayırlı satışlar abi allah kalbine göre versin
-
vites topuzu ve el frenine talibim :D
-
-
-
19.000 Ytl.
-
gıcır gıcır bir araba... 2008 gp nin fiyatı arttı.
19 bin ytl ye kaçmaz bu canavar...
-
ARAÇ SATILDI !! KONU KAPATILABİLİR..