söylemesi acı ama 22 veren varsa hemen ver,ilerde ne olacagı belli degil,ben 15 gün önce senin arabanın aynı özelliklerde ve artı skydomelisini 22000ytl ye aldım.
Printable View
söylemesi acı ama 22 veren varsa hemen ver,ilerde ne olacagı belli degil,ben 15 gün önce senin arabanın aynı özelliklerde ve artı skydomelisini 22000ytl ye aldım.
Satış iptal oldu arkadaşlar...
Aracımın satışı için 22400'e anlaşmıştım ancak şanssızlık alıcak kişinin kredisi onaylanmayınca bizim satış iptal oldu, gerçi 22000'e arayan çokdu aslında ben değerini bulmuşken gerçi kafamdaki rakam 23 civarı idi ama yinede satma taraftarı idim, eşimde satmamakta ısrar edince gözüm gibi baktığım arabama kıyıp bir türlü veremedim, çok şükür sıkıntılarımın bir kısmınıda hallettim yakında eşimde doğum yapacağı için şimdilik bir kaç ay beklemeye karar verdik.
Bence yengem haklı abi yazık olurdu valla o paraya arabanın satılması
bence satıcam dedikten sonra 3e 5e bakma sat.. ben hala uğraşıyorum bende de starjet1.4 95 bg emotion var araba full üstündeki opsiyonla sıfırı 35000 23500 e satışa çıkardım. 23000 veren olsa havada vericem.
bu arabanın 2. eli böyle zor satıyorsun ve çok fiyat düşürmek zorunda kalıyorsun...