bole bısı taktırdım bende remusun 5 faklı eksozunu takdırdım hıc bır ses yok kesınlıkle dıezelde eksoz otmuor ama bu eksoz otuyorsa hemen yolla bana bıtane vıdeosu fılan varmı
Printable View
bole bısı taktırdım bende remusun 5 faklı eksozunu takdırdım hıc bır ses yok kesınlıkle dıezelde eksoz otmuor ama bu eksoz otuyorsa hemen yolla bana bıtane vıdeosu fılan varmı
dıezelcıler hepbırlıkte alalım :) belkı ucuza alırız oolmasmı :) cok kısı alsak 5 veya 6 tane ucuzluk olmasmı bıras ındırım olmasmı yaaa:):group000: sevınsek solee
keşke alan biri olsa da görsek :)
cıhan alalım beraber :) daha once remus denedım ama bole degıldı tırsıom yoksa gozumu kırpmam az parada degıl ortak patlamısın sonra elımde :)
evet kardeş az para değil ben de ondan diyorum.
Konu hortlatıyorum ama Galiba bu egzoza talibim :D
gel cıhan patlatım ıkı tane :) ses lazım pa pa pa pa paaaaaaaa...!
ben almak istiyorum ama bizimkinede uymaz bülent abi sana uymadıysa nasıl olcak bu iş :)
niye body kit mi var arabanda
bodykit falan yok orjinal tampon ama bülent abi dediya benimkisine uymuyo diye o zaman bizimkine nasıl uyucak.. ayrıca orjinal tampondan kesme olayı olursa almam.. ben gerçekten almak istiyorum çünkü.. birde kaç sene garanti oluyo.. 2 sene sonra egzos çürüyecekse almanın bi anlamı yok.. ben istanbuldanım bülent abi bi güzellik yapta alalım şu egzosu
abi ses vericekse adam akıllı alalım ama dizelde pek istenildiği gibi olmuyo diyolar keşke bir ses örneği olsaydı da dinleseydik güzelse yani bi de orjinal remus bir iki ay yemekten içmekten kesilir verilebilir bu alete :)
forumun en eski konularından galiba :)
eee noldu bu eksoz işi :)