Güncelleme: Renk farklı da olabilir (kırmızı ve açık mavi hariç)
Arkadaslar tekrardan Punto almaya karar verdim belli bir fiyata kadar çıkabilirim.
Öncelikli olarak siyah ya da Lacivert tercihim 1.3 Multijet Dynamic 90bg arıyorum. 3ya da 5 kapı farketmez. Bayrama kadar umarım bulurum=)
Güncelleme: Renk farklı da olabilir (kırmızı ve açık mavi hariç)
Fiat / Punto / Grande 1.3 M.jet Dynamic / 1.3 90 hp 6 ileri g.pundo dizel sahibinden.com'da
Bu aracın sahibi burda mı?
hoşgeldin Canumarım bulursun en kısa zamanda.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Hoşbulduk Ozan=) Valla zor gözüküyo ama bakalım piyasanın %90ı galericilerde galiba birde hep active var etrafta.
İnşallah gönlüne göre bir GP bulursun Can. Şimdiden hayırlı olsun.
insallah gonlunuze gore temiz bir arac bulursunuz?linkte ki arac guzelmis..
Evet güzel gözüküyor fakat son fotoya benim eski aracımın fotosunu koymus o yuzden güvenemedim pek
Fiat / Punto / Grande 1.3 M.jet Dynamic / 32.000 km 2008 Model sunroof lu Grande Punto sahibinden.com'da ... araba bizim ...bacanağın...
Araç çok iyimiş ama benim için fiyat fazla daha uygun bişey bakıyorum=) Hayırlı satışlar
Kardeşim dün akşam İstanbuldan seni arıyan bendim zaten bayramda gelicem demiştim=) Suan bakıyorlar galiba bizimkiler. Ben cumartesi 12 gibi Ankara'da olucam çok büyük bi sorun olmazsa ki sanmıyorum haftasonu noterler kapalı oldugundan Pazartesi de işlemleri hallederiz o zamana kadar satma başkasına=)
Alınmıştır teşekkürler Murat sana da hayırlı olsun. Yarın geliyorum ankaraya 24:00te anca gorebilcem aracı=)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri