mehmet 32.5 tl ver alayımmmmmmm :)
Printable View
mehmet 32.5 tl ver alayımmmmmmm :)
:D:D espri yapıyo Aydın abi, aramızda bi 5 10 lira hesabıdır gidiyo :D
aynen o espiriydi yahu 32.5 saka idi mehmet kalpten gidecek yoksaaaaa:)
araç içerisinde şarj edebilmeniz için çakmak şarj aparatını da hediye edicem! o dahil 40TL. zaten tek o aparat 15tl.. yok mu alıcı?
Alıcı cıkmazsa ben alıcam mehmet haberın olsun su aralar sıkısıgım bıraz maddı acıdan donucem sana satılmaz ıns auxda aldım ben alıcam mehmetabıde kullanıormus memnunmus zatn suphelerım vardı dedıgım gıbı alıcı cıkmazsa ben alıcam ızmıre gelmeden de olabılır acelesı yok ızmıre geldgndede alabılırım.
işte bana acelesi var mert nakit krizindeyim bende :D ama satılmassa senindir şşüphen olmasn güzel alet.. bir çok markaya taş çıkaracağından emin olabilirsin, mehmet abi de söylemiştir zaten
2 gune haber verıcem olmadı kargolarsın:D
kardesım aux kablo geldı benım sen ızmıre ne zaman gelıceksın.
12'si cuma akşamı gelicem Mert, vereyim mi kargoya? :)
sana acıl mı nakıt gelınce alsam olur mu
gelince alsan da olur tabi ama nezaman müsait olurum da buluşuruz bilmiyorumki kardeşim, 2 aydır gidemedim memelekete.. aile bekliyor, nişanlım beklliyor, arkadaşlar bekliyor.. :D
ben yakalrım senı ayıp ettın kargo parası vermekten bıktımda artık cuma aksamı fılan uyarsa gelırım ucyola ben
kargoyu ptt ile 2 liraya ayarlarız aslında :) ama sen bilirsin tabi, cuma akşamı için söz vermiyeyim mert zaten uçağım 20:30 da 22:30 23:00 gibi evde olabilicem..
tamam kardsm denklestrım haber verırım olmadı yolarsın kargoyla napalım yada hafta sonu ın yanına gıdıcem cmrtsı fılan muasıt olursan bulusurk.
tamam öyle yapalım dostum, gerçi ptt ile gönderirsem kargoyu benim ödemem lazım karşı ödemeli olayı çok saçma orda.. gel sen bana 45 gönder, şarj zımbırtısını da vereyim, kargoyu da ben karşılıyayım.. dicem de 5 liranın da hesabını yapmıyayım burda.. 40 gönder kargoyu da karşılıyayım PTT ile gönderirim, geçen forumdan bi abiye teyp kızağı gönderdim 4tl aldılar, buna olsa olsa 2 3 tl bişey alırlar.. hemşeriyiz şurda, işin görülsün..
kardesım cumaya az kaldı ztn artık elden alırım belkı buluşmaya katılırsın?