bizim arkadasda yavru samoyed yavruları vardı daha 20 günlük filan satıyordu kaldı mı bilmiyorum.isteyen olursa konusabilirim.
Printable View
bizim arkadasda yavru samoyed yavruları vardı daha 20 günlük filan satıyordu kaldı mı bilmiyorum.isteyen olursa konusabilirim.
evet güzel köpek samoyed ama çok havlarmış bunuda göz ardı etmemek lazım..
arkadaşlar 22 yıldır köpek işi işe uraşıyorum hertürlü köpek temim edebilirim haberiniz olsun
almankurdu bu konuda tek geçilecek köpektir ama çocuklarla iyi geçinsin kimseye saldırmasın derseniz golden ikiside çokçabuk eğitim alabilen köpekler.....
Saldırmasın kimseye efendi olsun :d
golden için bir fiyat verebilirmisin bize..?
bu goldenler tek renk sarı heralde doğrumudur?
galden şampanya ve koyu şampanya olarak iki renk tir şuanda elimde şampanya olan var
emrah çok soru sordum ama idare et :)
kaç aylık sendeki aşısı bakımı bunlar hakkında bilgi verirmisin birde resimi varsa rica etsek..
2 aylıklar 9 adet var ilk parazit tedavisi ve ilk aşısı var yanlız şu an resimleri yok
benim çalıştığım mağazada 1000tl fiyata satıyoruz bunları siteye özel verdim bu fiyatı ...
bunlar bana özel köpekler magazayla alakası yok bunun haricinde her cins köpeği getire bilirim ....
labrador ve golden arasında ne fark vardır
valla ben annesini biliyorum daha havladığını duymadım.ama şuan yavrularının yanına yaklaşmak istediğinde tip tip bakıyor o sadece. yawruyu eline aldığından da acınası bi şekilde bakıp uluyor sadece. pamuk gibi tüyleri var bunu görene kadar samoyed diye bir cins bilmezdim ama gerçekten çok tatlılar. fiyat olarak da en son konustuğu kişiye 500 dediğini biliyorum ki normalde fiyatları 800-1000 arası değişiyor sanırım
vucut yapısı olarak birbirlerine benzerler ikiside ördek avında kulanılma özelliğine sahiptir ikisininde zeka seviyesi üst düzeydedir golden çocuklarla çok iyi geçinebilen bir köpektir lablador ise koruma köpeği olarakta extra eğitim alabilir ikiside körler ve sağırlar için kullanılır buda çok sabırlı köpekler olduklarını gösterir....
Tekrar aynı şeyi söylüyorum belki ama Labradoru beslemiş biri olarak tavsiye ederim.. Kısa tüylü olduğundan ev içinde çok rahat bir hayvan emrah abinin dediği gibi aralarında çok da bi fark yok.. görüntüleri bile tüy hariç hemen hemen aynı..
Emrah kardeşim ben ingiliz bulldog hastalığı var.Çok seviyorum fakat fiat olarak pahalı oluyorlar.Ucuz denk gelirse almayı düşünüyorum.Bilgi verirsen sevinirim.
altı aylık goldenim var.beşiktaşta bi petshoptan almıştım 400 tlye altı ay önce. fiyat için aklınızda olsun. 500 liradan fazla vermeyin iyi bi araştırmayla daha ucuzada bulabilirsiniz.