Aracın çok güzel ve temiz gözüküyor. Hayırlı satışlar...
Aracın çok güzel ve temiz gözüküyor. Hayırlı satışlar...
niyetim polemik degil ama arada 5 yaş ve 31250 km gibi bir fark var.ben aracın artısı yok demiyorum.jant lastige gelince o araçtada orjinal çelik jant ve lastik vardı.benim demek istedigim.alacak kişi 2 araç arasında kalsa bence 2011 i tercih eder.bu baglamda fiyat fazla dedim.aracın şunu var bunu var demedim.
üstadım kimse polemik peşinde değil ama bilinçli tüketici olmak lazım diye düşünüyorum ben kanımca elma ile elmayı armut ile armutu kıyaslamak lazım ki araçlarımızın gerçek piyasası güpegündüz açık olsun öle değilmi bence ''boş'' active yerine dolu dynamic her zaman iyidir nedeni çok basit mesela sende bekliyorsun evonu gelen dynamic se eğer bir active binersen anlarsın ne demek istediğimi !! çünki sadece active dynamic olayı değil herşey farklı yalıtım dahil olmak üzere.....
aynı modelle kıyaslarsan haklısın.ben araçlar arasında donanım farkını söylemiyorum dikkat et.mutlaka fark var yok degil.ama birde alıcı olarak düşün.ben burda arkadaşımın aracına şöyle böyle demiyorum.sonuçta arabası 32binde.320binde degil.
neyse bu konu gereginden fazla uzadı.kardeşim inşallah dedigin paraya satarsın.
Bana kalırsa bi 2006 32,000 de fire puntoya 21 bin çok çok çok fazla. İstedigi kadar temiz olsun. Çelik jant , cam tavan ne olursa olsun. 1,4 star-jet serilerinden olsa tamam fiyatına hak verebilirim. Yanlış anlama aracını veya ilanını kötülemiyorum. Ama 21 bin liraya piyasada çok başarılı ve daha kaliteli markalar var. Bence satıcıysan veya ihtiyacın varsa o fiyata müşterisi zor bulunur. Bu benim fikrim ...
Bu arada bende bi punto arıyorum. 65 bine kadar 18,500 sınır 5 kapı olma şartıyla 1,4 motor olsa iyi olur. Satma niyetinde olanlar varsa özel mesajlarını bekliyorum..
güncel
Güzel araç.
Hayırlı satışlar.