orcun sana katılmıyorum.
Printable View
orcun sana katılmıyorum.
Katılmıyabilirsiniz ama mesaj kutumda mesajlar hala durmaktadır.. Ağustos ayında sizinle konuştuk ve ramazandada ben logolarımı değiştirdim... Çok iyi hatırlıyorum çünkü istanbul iftar buluşmasına yeni logolarımla gitmiştim.. Hatta 28.08 tarihinde bursadan mert kardeşimden logoları aldım geldiği günde taktırdım... Selamlar ve saygılarımla...
"eminmisin tarihlerde " bakim ben temmuz ayında tam tarihte veririm izmirde a bakıma gittim ursadan ozaman senden de bahsettim orcun diye arkadaş logo verecekti dönmedi dedim. bir tane jant kapagı eksik bunlar set halinde satılıyor olmazsa 4 tane bul takalım dedim a .oda dediki elimde 2 tane logo var kapak bulalım isini halletmiş oluruz dedi ve izmirde bu isi hallettin sen aylar sonrası kendinde diyorsun ağustos veya ramazan ayı da döndün bana.iş işten geçti ömür boyu senı bekleyemem simdi senin yüzünden satamadı diyorsun .a sor dedilerimi teyit etsin sana
Ortamı germenize gerek yok... Aydın bey... kardeşimede sormama gerek yok.. Konu burada kapanmıştır benim için... Size hayırlı günler...