hayırlı satışlar araç gayet güzelfiyatta
www.sahibinden.com/32081599
arkadaşlar yurt dışına taşındığım için arabamı satıyorum.
26binKM de kazasız, değişensiz, sadece ön tampon plastiği boyalı (çizik falan işte)
İzmir'den 26bin KM'de 2009 model Fun paketli Grande Punto Seri 2
5 kapılı.
deri direksiyon, vites topuzu
fun paket özel döşemesi
fabrika çıkışı, spoyler, marşpiyel, karartılmış arka camlar, arka planı karartılmış farlar, 16' orjinal çelik jant
tertemiz bir araç,
yurt dışına yerleşeceğim için satıyorum. Listelenen fiyatı bile piyasasının altında bir fiyattır. Araba alıp kullanacak kişi için çok ideal bir araç, yurt dışına taşınma durumu sebebi ile satıyorum aksi halde memnun olduğum satmayacağım bir araç. Ön tampon plastik kısımdaki sürtmeden kaynaklı çizik sebebiyle ön tamponda plastik kısımda boya dışında hiç bir kusuru yoktur, kazasız,sigara içilmemiş tertemiz bir araçtır. bu modeli düşünüyorsanız mutlaka görmenizi tavsiye ederim. Gelip aracı gördükten sonra yapılacak makul pazarlıklara açığım. zira aracı gitmeden satmak istiyorum.
hayırlı satışlar araç gayet güzelfiyatta
güzel araç uygun fiyat.. tampondaki boyada neredeyse bütün puntolarda var.. kasa boyasız oldugundan boyasız sayılır arachayırlı satıslar..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
hayırlı satışlar güzel araba
güzel araç gerçekten..bide dizel olsadı kaçırılmaz fırsat olurduhayırlı satışlar
Model ve km göre iyi bir araba.Hayırlı satışlar.
Yeşil beyaz Bursaspor
Adı aşk bu eziyetin..
hayırlı satışlar
fiyat çok uygun hayırlı satışlar
inşallah en kısa zamanda satarsın güzel araç güzel fiyat.
hayırlı satışlar olsun kısa sürede
fiyat çok uygun, araç da gayet güzel.
hayirli satislar, guzel arac.
teşekkürler arkadaşlar,
2 hafta içinde yurtdışına uçuyorum. (kanada) birz zor olacak sık sık gelmek o yüzden gitmeden satmak istiyorum. bunun üzerine 2-3bindolar koyup mustang alabiliyorsunuz orada3.6 motorlu 2005 model falan
gitmeden satamazsam babaya falan vekalet bırakacağım o satsın ama uğraşmak istemiyorum. yani araç alacak olsam bu fiyatı görsem koşa koşa gider alırdım. arabam gerçekten çok temiz ve güzel bu fiyata bu araba gerçekte çok iyi. duyurun eşinize dostuna arkadaşlar gitmeden satalım da mustang alalım![]()
21'e düştüm yetişen alıyooo !![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri