?????
Printable View
?????
ürünün garantisi yokmuş, o yüzden almaktan vazgeçtim. :)
Bir arkadaşa söz verilmiştir. Şu an için ilan pasiftir.
Tşkler.
Bravo, ama ben işin ticaret kısmında yer almadığım için malımdan gocunmam. Neyse onu yazarım, bilimsel gerçekleri göz ardı etmem.
Dünyadaki tüm otomobil üreticileri orjinal ekipman 4300 K kullanıyorsa elbette bir bildikleri vardır :) En azından bizden fazla biliyorlardır diye düşünüyorum. 6000, 8000, 10000 15000 K takanlarda güle güle kullansınlar ampüllerini, herkes neyle mutlu oluyorsa onu yapmalı.
Ali arkadaşım herkez malını över tabiki snde öveceksin... Sen bu konuda bayaa bilgili olduğun için fazla muhabbeti uzatmaya gerek yok... Herkezin zevkleri ve renkleri tartışılmaz... Bende de uzun kısa xenon var 6000K yani senin dediğin gibi bi-xenon ve sislerimde 6000K (Femoliciğim sağolsun :D ) 6000 almadan önce 4300 K yı kullandım memnun kalmadım neden bizim puntoların farları uzun ve üstü açık artı içerde şapka yok yanılıyorsam biri düzeltsin cümlelerimi... Bu yüzden 4300 6000 den daha beyazımsı olmasından fazla performans alamadım ama diğer araçları bilemem tabiki.. Hele yağmurlu havalarda bu sorun dahada artıyor... Ben sana bunu açıklamaya çalıştım sen biraz yaznlış anladın galiba beni... Birde yukarıda bir cümlen var o biraz beni üzdü, "6000, 8000, 10000 15000 K takanlarda güle güle kullansınlar ampüllerini" bizdekiler ampul değil xenon unutmaki sırf xenon sen kullanıyor biz ampul kullanmıyoruz... Artı senin xenonlarının markası benimkilerin yanında hiçbişey değil yani kısacası ben ampul değil harbi xenon kullanıyorum... Burası bir platform ve iyisiyle kötüsüyle çoğu şeyi tartışıp paylaşıyoruz bir yorum yapılırken aşağılayıcı ve karşı tarafı kırıcı yorumlar yapmıyalım....
Ürününü satmış gibisin herhalde şimdiden alanada satanada hayırlı olsun dilerim...