hocam konunuz baltalamak istemem ama sıfırı 1000 tloyunları yüzünden mi o kadar fiyatı ? yani oyunları ne kadar olduğunu bilmediğim için soruyorum
Selam arkdaslar,
abımın abd den getırttıgı sony ps3'ü satıyoruz. 250gb hdd ve 2 adet oyunla bırlıkte. fıfa 2010 + nfs (oyunların 2 sıde orjınal).
fıyat olarak 650 DOLAR dusunuyoruz. pazarlık payı vardı. ılgılenenler arayabılır 24 saat.
534 789 36 03
hocam konunuz baltalamak istemem ama sıfırı 1000 tloyunları yüzünden mi o kadar fiyatı ? yani oyunları ne kadar olduğunu bilmediğim için soruyorum
Hayırlı satışlar.. Orjinal oyunlar bayaa pahallı ve büyük ihtimalle fiyat o yüzden normal kanaatimce...
abi valla bende baltalamıyım ama fiyat çok pahalı ya ben aynısı ve 5 oyunla birlekte (fifa 2010,nfs,fifa street,uncharted,motor storm pasific rift) oyunlarıyla birlikte veriyorum 800 e
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
aynn bizde aldık 660 liraya fiyat çok pahalı
Dahada Düşecekse Bende Alıcam![]()
Çok pahalı besıfırı 1000 tl. Hayırlı satışlar..
arkadaslar ama turkıye de 250gb lık olanı yok. 120 gb lık olan 850tl. ayrıca orjınal oyunların tanesı 100-150 tl. fıyat normal kanımcafıyat teklıflerınıze de acıgım tabı kı oldurucu fıyatlar dısında...
Konu Riddle tarafından (25/07/2010 Saat 21:03 ) değiştirilmiştir.
"Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir."
(John Christian)
bencede fiyat çok pahalı
2009 Rock Siyah GP 1.4 Fire Dynamic + Aux + iPhone 3GS 32GB
çookk..hiçbi orjinal oyuna 50 tl den fazla vermedim açıkcası ben..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
baltalamk gibi olmasın ama ederi maximum 600-750 arası olur enfazla kimse yanlıs anlamasın amacım baltalamak değil.
Arkadaşlar ben geçtiğimiz kış kardeşimin arkadaşından PS3 aldım oda yurt dışından getirtmiş.. 3 tane kablosus oyun konsolu + PES 2009 orjinal oyunuyla ve komple kutudan çıkan ıvır zıvırla 500 e aldım....
400 TL ye uygunsa alabilirim.İyi satışlar.
arklar acıl ıhtıyacımız yok abım satalım dedı bende koydum tabıkı ısteyen ıstedıgı gıbı yazabılırsatılmazsa da sorun yok
![]()
oyunları ne kadara satarsın
ben temizinden 450,00 tl veririmmmm. eğer onay gelirse hesabında bill paranı![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri